Stoiximan Super League

Ενημέρωση για τα διαρκείας του ΠΑΟ στη Λιβαδειά

Ένας από τους «πονοκεφάλους» με το… ξεσπίτωμα του Παναθηναϊκού από το ΟΑΚΑ για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο την προσεχή Δευτέρα (24/9) ήταν το τι μέλλει γενέσθαι με τους κατόχους διάρκειας. Η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας σε ποια θύρα του Δημοτικού Σταδίου της Λιβαδειάς αντιστοιχούν τα διαρκείας τους.

Ένας από τους «πονοκεφάλους» με το… ξεσπίτωμα του Παναθηναϊκού από το ΟΑΚΑ για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο την προσεχή Δευτέρα (24/9) ήταν το τι μέλλει γενέσθαι με τους κατόχους διάρκειας.

Η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας σε ποια θύρα του Δημοτικού Σταδίου της Λιβαδειάς αντιστοιχούν τα διαρκείας τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους κατόχους καρτών διαρκείας 2012/13 ότι στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague ΟΠΑΠ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ που θα διεξαχθεί στις 24/09/2012, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (ώρα έναρξης: 20:30), θα μπορούν να εισέρχονται στις θύρες στου Σταδίου, με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας και το δελτίο αστυνομικής τους ταυτότητας σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

Οι κάτοχοι διαρκείας στις θύρες 7,8,9,10,11,23,29 του ΟΑΚΑ, θα φιλοξενηθούν στην θύρα 1 της Λιβαδειάς.

Αυτοί που έχουν διαρκείας στις 5,6,12,13,15,21,31 θα βρεθούν στην 3 του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς, οι κάτοχοι των θυρών 3,14,16,30 θα είναι στη θύρα 4, ενώ αυτοί που έχουν θέση στις θύρες 1,4,33 του ΟΑΚΑ θα φιλοξενηθούν στην 8.

Τέλος, όσοι έχουν διαρκείας P1,P2 και P, θα παρακολουθήσουν τον Παναθηναϊκό από τη θύρα 2 και την VIP

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x