Stoiximan Super League

Θεοδωρίδης: «Εντολή μου να παίζουν δυνατά»!

Την οδηγία να παίζουν όσο πιο δυνατά μπορούν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού έχει δώσει στους ποδοσφαιριστές ο Σάββας Θεοδωρίδης, όπως υποστήριξε ο ίδιος σε δηλώσεις του, με αφορμή όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για νεύρα στο Ρέντη. Εκτός αυτού ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων» μίλησε και για την εικόνα του συλλόγου στο ματς με τον Πανθρακικό (4-1) και πως αυτή θα βελτιωθεί στους επόμενους αγώνες.

Την οδηγία να παίζουν όσο πιο δυνατά μπορούν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού έχει δώσει στους ποδοσφαιριστές ο Σάββας Θεοδωρίδης, όπως υποστήριξε ο ίδιος σε δηλώσεις του, με αφορμή όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για νεύρα στο Ρέντη.

Εκτός αυτού ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων» μίλησε και για την εικόνα του συλλόγου στο ματς με τον Πανθρακικό (4-1) και πως αυτή θα βελτιωθεί στους επόμενους αγώνες.

«Έδειξε χαρακτήρα η ομάδα στο ματς με τον Πανθρακικό. Ωστόσο, απέχουμε πολύ από το σημείο που θέλουμε να φτάσουμε, όμως το καλό είναι πως βελτιωνόμαστε συνεχώς. Παρόλα αυτά περιμένω έναν ακόμη καλύτερο Ολυμπιακό στους επόμενους αγώνες. Όσο τώρα γι’ αυτά που ακούστηκαν για τις εντάσεις μεταξύ μερικών παικτών τους έχω δώσει εγώ εντολές, ώστε στις προπονήσεις να παίζουν δυνατά και να μην κοιμούνται. Μάλιστα, θα τους πω να παίζουν ακόμη πιο δυνατά στις επόμενες προπονήσεις. Να είστε σίγουροι πως Ολυμπιακό στο μέλλον θα είναι ακόμη καλύτερος», ήταν τα λόγια του Θεοδωρίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x