Stoiximan Super League

Μπάγεβιτς: «Μπορούσαμε και τη νίκη»

Ικανοποιημένος από το 1-1 και την εμφάνιση του Ατρομήτου κόντρα στον Παναθηναϊκό, για το ματς που ολοκλήρωσε την τέταρτη αγωνιστική της Super League, ήταν ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Ο προπονητής του συλλόγου των δυτικών προαστίων τόνισε ότι οι παίκτες του έκαναν στον αγωνιστικό χώρο ότι είχαν συζητήσει προσθέτοντας ότι θα μπορούσε να είχαν φύγει και με το «τρίποντο» από τη Λιβαδειά.

Ικανοποιημένος από το 1-1 και την εμφάνιση του Ατρομήτου κόντρα στον Παναθηναϊκό, για το ματς που ολοκλήρωσε την τέταρτη αγωνιστική της Super League, ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο προπονητής του συλλόγου των δυτικών προαστίων τόνισε ότι οι παίκτες του έκαναν στον αγωνιστικό χώρο ότι είχαν συζητήσει προσθέτοντας ότι θα μπορούσε να είχαν φύγει και με το «τρίποντο» από τη Λιβαδειά.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έκαναν αυτά που συζητήσαμε τις τελευταίες ημέρες. Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε κατοχή, αλλά εμείς κάναμε δύο πολύ καλές φάσεις», είπε ο κόουτς του Ατρομήτου αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης και συνέχισε:

«Στο δεύτερο μέρος μετά το γκολ που δεχτήκαμε βγήκαμε μπροστά και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε ακόμη και να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x