Stoiximan Super League

Ανακατεύει την «τράπουλα» ο Ζαρντίμ

Οι θλάσεις των Τοροσίδη και Αμπντούν αναγκάζουν τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, αφού ξέρει πως δεν θα τους έχει στη διάθεσή του στο ματς με τον Ατρόμητο. Μάλιστα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν θα μπορεί να βοηθήσει ούτε στο Λονδίνο με την Άρσεναλ, γεγονός που αναγκάζει τον Πορτογάλο να είναι ανάμεσα σε Παπάζογλου και Μοντέστο, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και η λύση Μανιάτη.

Οι θλάσεις των Τοροσίδη και Αμπντούν αναγκάζουν τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, αφού ξέρει πως δεν θα τους έχει στη διάθεσή του στο ματς με τον Ατρόμητο.

Μάλιστα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν θα μπορεί να βοηθήσει ούτε στο Λονδίνο με την Άρσεναλ, γεγονός που αναγκάζει τον Πορτογάλο να είναι ανάμεσα σε Παπάζογλου και Μοντέστο, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και η λύση Μανιάτη.

Επίσης, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες, ο «Τόρο» να μην βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή ούτε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Μέχρι τώρα, στα Γιάννινα που δεν έπαιξε ο Τοροσίδης, ο Ζαρντίμ χρησιμοποίησε τον Παπάζογλου τον οποίο είχε δοκιμάσει και σε διάφορα φιλικά ως δεξί μπακ, ενώ δεν αποκλείεται τελικά τη θέση να πάρει ο Μοντέστο, ο οποίος κλήθηκε να καλύψει το κενό του αρχηγού όταν αυτός τραυματίστηκε στο τελευταίο μισάωρο με τον Πανθρακικό. Τέλος, δεν αποκλείεται ο Γιάννης Μανιάτης να θυμηθεί τα… παλιά και να χρειαστεί να επιστρέψει για λίγο στην παλιά του θέση.

Σε ό,τι αφορά τον Αμπντούν (η συμμετοχή του Αλγερινού κόντρα στην Άρσεναλ είναι αμφίβολη) ενδέχεται να οδηγήσει σε αλυσιδωτές αντιδράσεις στο επιθετικό σχήμα. Το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον Τζεμπούρ στα πλάγια και τον Μήτρογλου στην κορυφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x