Stoiximan Super League

Ηρεμία πριν την… καταιγίδα

Σε χαλαρούς ρυθμούς, προκειμένου να κρατήσουν δυνάμεις για το ντέρμπι με τον Άρη, γυμνάστηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, παραμονή του αυριανού αγώνα στην Τούμπα. Οι παίκτες του Δώνη συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο, ακολούθησαν ένα πρόγραμμα πιο μικρό σε διάρκεια και λιγότερο επίπονο -όπως είναι λογικό- σε σχέση με το υπόλοιπο της προετοιμασίας τους για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους», με τον Γιώργο Δώνη να μην κάνει άλλες δοκιμές.

Σε χαλαρούς ρυθμούς, προκειμένου να κρατήσουν δυνάμεις για το ντέρμπι με τον Άρη, γυμνάστηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, παραμονή του αυριανού αγώνα στην Τούμπα.

Οι παίκτες του Δώνη συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο, ακολούθησαν ένα πρόγραμμα πιο μικρό σε διάρκεια και λιγότερο επίπονο -όπως είναι λογικό- σε σχέση με το υπόλοιπο της προετοιμασίας τους για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους», με τον Γιώργο Δώνη να μην κάνει άλλες δοκιμές.

Στην Τούμπα, ήταν ως συνήθως και ο πρόεδρος, Ζήσης Βρύζας που παρακολούθησε το πρόγραμμα. Μετά το τέλος η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο κι άπαντες εμφανίζονται έτοιμοι για το ματς της Κυριακής.

Η -γνωστή από χθες- 19μελής αποστολή: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Έτο, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ, Λόρενς, Ρομπέρ, Χακόμπο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x