Stoiximan Super League

Θετικός προ-Άγγελος

Σε κλίμα που επιτρέπει (συγκρατημένη έστω) αισιοδοξία πως θα επιτευχθεί τελικά συμφωνία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Ο Έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε θετικός στην προοπτική να κάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ και αφού ζήτησε διαβεβαιώσεις -τόσο για οικονομική συνέπεια προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, όσο και για διοικητική σταθερότητα- δεσμεύτηκε να δώσει μέχρι τη Δευτέρα την απάντησή του.

Σε κλίμα που επιτρέπει (συγκρατημένη έστω) αισιοδοξία πως θα επιτευχθεί τελικά συμφωνία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο Έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε θετικός στην προοπτική να κάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ και αφού ζήτησε διαβεβαιώσεις -τόσο για οικονομική συνέπεια προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, όσο και για διοικητική σταθερότητα- δεσμεύτηκε να δώσει μέχρι τη Δευτέρα την απάντησή του.

Στη συνάντηση που είχαν οι δυο πλευρές (και είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο Αναστασιάδης με δηλώσεις του στο sport-fm.gr) το κλίμα ήταν αρκετά καλό. Πριν γίνει ωστόσο οποιαδήποτε κουβέντα για πιθανή συνεργασία της ΑΕΚ με τον Έλληνα τεχνικό, εκείνος ζήτησε επιβεβαίωση πως δεν υπάρχει καμία απολύτως εκκρεμότητα με τον Βαγγέλη Βλάχο. Κι αυτό διότι θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση κάτι τέτοιο (για ηθικούς λόγους) πριν μπει σε διαδικασία συζητήσεων.

Αφού λοιπόν ο Ανδρέας Δημητρέλος τον διαβεβαίωσε πως δεν τίθεται κανένα τέτοιο εμπόδιο (μετά και την επίσημη ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον απερχόμενο προπονητή), προσπάθησε να τον πείσει πως η κατάσταση στην ομάδα θα ομαλοποιηθεί και σε δυο ακόμα τομείς όπου ο Αναστασιάδης ζήτησε εγγυήσεις:

Τόσο στην οικονομική συνέπεια της ΠΑΕ προς το ποδοσφαιρικό τμήμα (ο πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε πως το μπάτζετ έχει μικρύνει πολύ και οι μικρές αμοιβές που προβλέπει πλέον θα μπορούν να καλύπτονται) όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Εκεί όπου του εξήγησε πως δεν τίθεται θέμα διαρχίας με τον Θωμά Μαύρο -εξάλλου με σημερινές δηλώσεις ο πρόεδρος έδειξε διατεθειμένος να επιμείνει στην αποχώρησή του- ενώ αναμένονται άμεσα πλέον εξελίξεις και στο θέμα της εισόδου των επενδυτών.

Ο Αναστασιάδης, από την πλευρά του, εμφανίστηκε να ικανοποιείται καταρχάς από τις απαντήσεις του Δημητρέλου, δημιουργώντας την αίσθηση πως η δική του (την οποία δεσμεύτηκε να δώσει μέχρι τη Δευτέρα) θα είναι τελικά θετική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x