Stoiximan Super League

Σκέφτεται για «κόφτη» τον Σιόβα

Στη θέση του αμυντικού χαφ σκέφτεται ο Λεονάρντο Ζαρντίμ να χρησιμοποιήσει τον Δημήτρη Σιόβα στο μεθαυριανό παιχνίδι με την Άρσεναλ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Η πρόθεση αυτή του Πορτογάλου τεχνικού φανερώθηκε στον αγώνα με τον Ατρόμητο, όταν πέρασε στο γήπεδο τον 24χρονου στόπερ και τον έβαλε ως «κόφτη» μπροστά από το αμυντικό δίδυμο Κοντρέρας-Μανωλά.

Στη θέση του αμυντικού χαφ σκέφτεται ο Λεονάρντο Ζαρντίμ να χρησιμοποιήσει τον Δημήτρη Σιόβα στο μεθαυριανό παιχνίδι με την Άρσεναλ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η πρόθεση αυτή του Πορτογάλου τεχνικού φανερώθηκε στον αγώνα με τον Ατρόμητο, όταν πέρασε στο γήπεδο τον 24χρονου στόπερ και τον έβαλε ως «κόφτη» μπροστά από το αμυντικό δίδυμο Κοντρέρας-Μανωλά.

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και την περσινή σεζόν, όταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε έπραξε ανάλογα με τον Γιάννη Μανιάτη. Από δεξί μπακ τον έκανε ανασταλτικό χαφ και έτσι κατάφερε να κερδίσει μία θέση στην Εθνική Ελλάδας.

Τώρα ο Ζαρντίμ προσανατολίζεται να τοποθετήσει στο κέντρο της μεσαίας γραμμής τους δύο πρώην παίκτες του Πανιωνίου, έχοντας τον Σιόβα πιο μπροστά κερδίζει ύψος στις ψηλές μπάλες που αρέσκονται να παίζουν αρκετά συχνά οι αγγλικές ομάδες.

Επίσης, αν και κεντρικός αμυντικός ο διεθνής παίκτης είναι καλός τεχνίτης και μπορεί να μεταφέρει την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση. Όσον αφορά το δεξί άκρο της άμυνας (ελέω της απουσίας του Βασίλη Τοροσίδης), όλα δείχνουν ότι αυτή τη θέση θα καλύψει ο Μοντέστο.

Εν τω μεταξύ, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται ότι ετοιμάζει τον Ντρίσα Ντιακιτέ, ο οποίος υπάρχει ένα ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του κόντρα στους «κανονιέρηδες». Ο διεθνής άσος από το Μάλι έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί ως «κόφτης» και στο δεξί άκρο της άμυνας.

Όλες, όμως, οι αποφάσεις θα παρθούν από τον 38χρονο προπονητή, ο οποίος έχει στη διάθεσή του τον Λιούμπομιρ Φέισα και τον Λεάντρο Γκρέκο. Στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακό αναμένεται να επιστρέψει και ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος αισθανόταν ενοχλήσεις το Σάββατο και θα βρεθεί ξανά στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας.

Είναι πολύ πιθανό ο Ζαρντίμ να πάρει στο Λονδίνο όλους τους παίκτες, εκτός από τους Τοροσίδη και Παπάζογλου. Δηλαδή, να έχει 20 παίκτες στην αποστολή και ν' αποφασίσει την Τετάρτη ποιοι θα μπουν στην τελική 18άδα. Και αυτό είναι το λογικό, αφού και θα υπάρχει και η προπόνηση της Τρίτης.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x