Stoiximan Super League

«Ψάχνεται» στο εξωτερικό

Πρωτόγνωρες στιγμές βιώνει η ΑΕΚ τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Μετά τις αρνητικές απαντήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη και του Τραϊανού Δέλλα, ο Ανδρέας Δημητρέλος βρίσκεται σε επικοινωνία με τέσσερις υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της Ένωσης. Χθες το απόγευμα ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ μαζί με τον Βασίλη Δημητριάδη εξέταζαν και πάλι τις επιλογές που υπάρχουν στον ορίζοντα. Στον «Δικέφαλο» δείχνουν ότι προτιμούν την αγορά του εξωτερικού.

Πρωτόγνωρες στιγμές βιώνει η ΑΕΚ τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Μετά τις αρνητικές απαντήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη και του Τραϊανού Δέλλα, ο Ανδρέας Δημητρέλος βρίσκεται σε επικοινωνία με τέσσερις υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της Ένωσης.

Χθες το απόγευμα ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ μαζί με τον Βασίλη Δημητριάδη εξέταζαν και πάλι τις επιλογές που υπάρχουν στον ορίζοντα, με γνώμονα ότι το μπάτζετ για τον επόμενο προπονητή (μαζί με το επιτελείο του) βρίσκεται λίγο πάνω από τις 100.000 ευρώ.

Στον «Δικέφαλο» δείχνουν ότι προτιμούν την αγορά του εξωτερικού και εκεί θα ρίξουν το βάρος των προσπαθειών τους. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι του Κρις Κόουλμαν, του Έβαλντ Λίνεν (φέρεται να έχει ήδη απαντήσει αρνητικά), του Χουάν Κάρλος Γαρίδο και του… απλησίαστου Τιμούρ Κετσπάγια.

Όλοι οι παραπάνω είναι γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας, ενώ την ίδια ώρα από την εγχώρια αγορά ακούγονται οι περιπτώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη και σε δεύτερο πλάνο εκείνη του Μάκη Χάβου.

Πάντως, αν οι εξελίξεις στην αναζήτηση προπονητή αργήσουν λίγο περισσότερο, είναι πολύ πιθανό στο ματς του Σαββάτου με την Κέρκυρα στον πάγκο να είναι ο Νίκος Κωτσοβός, μέχρι πρότινος βοηθός του Βλάχου, έχοντας δίπλα του τον Μανώλη Παπαδόπουλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x