Stoiximan Super League

Αποφασίζουν για τη στάση τους

Την στρατηγική και τους στόχους της υπεράσπισης του Γιώργου Δώνη θα αποφασίσει η διοίκηση του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Πρόθεση των Θεσσαλονικέων είναι να μειωθεί στο ελάχιστο η ποινή του 43χρονου προπονητή, στον οποίο επιβλήθηκε αποκλεισμό ενός μήνα από τα γήπεδα. Την ίδια ώρα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» παρουσιάζονται ενοχλημένοι με το ύψος του προστίμου για μία επιγραφή που εμφανίστηκε κάποια δευτερόλεπτα στα μάτριξ της Τούμπας.

Την στρατηγική και τους στόχους της υπεράσπισης του Γιώργου Δώνη θα αποφασίσει η διοίκηση του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Πρόθεση των Θεσσαλονικέων είναι να μειωθεί στο ελάχιστο η ποινή του 43χρονου προπονητή, στον οποίο επιβλήθηκε αποκλεισμό ενός μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους.

Την ίδια ώρα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» παρουσιάζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι με το ύψος του προστίμου (που έφτασε τις 42.000 ευρώ) για μία επιγραφή που εμφανίστηκε κάποια δευτερόλεπτα στα μάτριξ της Τούμπας. Μάλιστα, οι ιθύνοντες του συλλόγου υποστηρίζουν ότι στο παρελθόν έχουν καταγραφεί χειρότερες εκφράσεις στο παρελθόν σε πίνακες ελληνικών γηπέδων, όμως δεν υπήρξε το παραμικρό «παρατράγουδο».

Για αυτό το λόγο στη σημερινή σύσκεψη θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την στάση του ΠΑΟΚ στη λειτουργία της διοργανώτριας αρχής και των υπόλοιπων αρμόδιων οργάνων.

Σε κάθε περίπτωση, οι εφέσεις εκδικάζονται από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ και συνεδριάζει συνήθως κάθε Τετάρτη. Πάντως, δεν είναι σίγουρο ότι την προσεχή Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση, αφού το Σάββατο είναι οι εκλογές της ΕΠΟ.

Από την πλευρά του, ο Δώνης θα βρίσκεται στη θύρα 6 του Γεντί Κουλέ και θα κοουτσάρει την ομάδα απέναντι στον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x