Stoiximan Super League

Χατζηνικολάου: «Όπως το είχαμε σχεδιάσει»

Όλα κύλησαν ομαλά για τον Πλατανιά και βάσει σχεδίου προκειμένου να φύγει με τη σπουδαία νίκη από την έδρα του Άρη (2-0), όπως τόνισε ο προπονητής των Κρητικών, Γιάννης Χατζηνικολάου στη συνέντευξη Τύπου. Ο Έλληνας τεχνικός που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα του Άρη ευχήθηκε στους Θεσσαλονικείς καλή επιτυχία στη συνέχεια και έδειξε αισιόδοξος ότι οι «κίτρινοι» θα βρουν το δρόμο τους.

Όλα κύλησαν ομαλά για τον Πλατανιά και βάσει σχεδίου προκειμένου να φύγει με τη σπουδαία νίκη από την έδρα του Άρη (2-0), όπως τόνισε ο προπονητής των Κρητικών, Γιάννης Χατζηνικολάου στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Έλληνας τεχνικός που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα του Άρη ευχήθηκε στους Θεσσαλονικείς καλή επιτυχία στη συνέχεια και έδειξε αισιόδοξος ότι οι «κίτρινοι» θα βρουν το δρόμο τους.

«Ξέραμε ότι ο Άρης θα είχε το ψυχολογικό πρόβλημα προερχόμενος από τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ. Εμείς ξέραμε ότι αν μπορούσαμε επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και για την ακρίβεια ένα κοντρόλ παιχνίδι, θα είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε ευκαιρίες καθώς επίσης και ότι, όσο θα περνούσε η ώρα, θα καταφέρναμε να πάρουμε τους πόντους. Το παιχνίδι κύλησε έτσι όπως το είχαμε σχεδιάσει», ανέφερε σχετικά για το παιχνίδι και πρόσθεσε:

«Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε μάλιστα να είχαμε πετύχει τουλάχιστον ένα ακόμη τέρμα, αν ήμασταν πιο σοβαροί και είχαμε καθαρό μυαλό. Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης πίεσε ανορθόδοξα και μέσα από τις αντεπιθέσεις εμείς δημιουργήσαμε το 2ο γκολ, αλλά και τις φάσεις για να πετύχουμε ένα τρίο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ενώ εύχομαι από τη ψυχή μου να βρει δρόμο του ο Άρης. Αν έχει υπομονή και ηρεμία θα βρει τον δρόμο του. Θα δείτε θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα σε λίγο καιρό».

«Θα είναι αντισυναδελφικό από τη πλευρά μου να ασκήσω κριτική στην αντίπαλη ομάδα και φυσικά σε άλλον προπονητή. Όλα όσα συμβαίνουν σε οικονομικό επίπεδο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μεγάλες ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες δυστυχώς πέρασαν και στο γήπεδο. Το ευτύχημα για τον Αρη είναι ότι έχει δικά του παιδιά και σε βάθος χρόνου, με κάποιες προσθήκες, θα πετύχει την ανάκαμψη», κατέληξε ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x