Stoiximan Super League

Σιγουριά για το άρθρο 99

Τη σιγουριά τους για την υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99 εκφράζουν οι κ.κ. Τσομίδης, Χριστοφορίδης και Αργυριάδης. Με κοινή τους τοποθέτηση οι τρεις νομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση καταγγέλλουν όσους διατείνονται για το αντίθετο και διαβεβαιώνουν ότι οι σημαντικές προσπάθειες των παραγόντων και των στελεχών της ΠΑΕ θα καρποφορήσουν. Επιπλέον ενημέρωσαν ότι έχουν κλείσει ραντεβού με το Υπουργείο Οικονομικών την προσεχή Παρασκευή (12/10).

Τη σιγουριά τους για την υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99 εκφράζουν οι κ.κ. Τσομίδης, Χριστοφορίδης και Αργυριάδης.

Με κοινή τους τοποθέτηση οι τρεις νομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση καταγγέλλουν όσους διατείνονται για το αντίθετο και διαβεβαιώνουν ότι οι σημαντικές προσπάθειες των παραγόντων και των στελεχών της ΠΑΕ θα καρποφορήσουν.

Επιπλέον ενημέρωσαν ότι έχουν κλείσει ραντεβού με το Υπουργείο Οικονομικών την προσεχή Παρασκευή (12/10).


Αναλυτικά, η ανακοίνωσή τους:

«Καταγγέλλουμε την ανεύθυνη, παραπλανητική και υποβολιμαία συμπεριφορά παραγόντων του Άρη, που στόχο έχει να εξυπηρετήσει ίδια συμφέροντα. Επίσης, καταγγέλλουμε όλους αυτούς που εντύπως και ηλεκτρονικά προσβάλλουν παράγοντες και στελέχη της ΠΑΕ Άρης, που έχουν δώσει το είναι τους για την υπαγωγή στο άρθρο 99. Ανακοινώνουμε ότι το ραντεβού με τον αρμόδιο υπουργό Οικονομικών και τους άλλους αρμόδιους υπουργούς κλείστηκε για την Παρασκευή στην Αθήνα, ύστερα από δική τους πρόσκληση.

Ελπίζουμε η πολιτική ηγεσία, αντιλαμβανόμενη στο πλαίσιο της διαδικασίας εξυγίανσης όχι μόνο των ΠΑΕ, αλλά γενικότερα της οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, ότι το δίκαιο αίτημα υπαγωγής της ΠΑΕ Αρης στο άρθρο 99 θα γίνει δεκτό. Χωρίς αυτό να σημαίνει το μη καταλογισμό των ποινικών, οικονομικών, ηθικών ευθυνών, όσων έφεραν την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης σε αυτή την οικτρή κατάσταση.

Είναι βέβαιο ότι ο Άρης θα υπαχθεί στο άρθρο 99. Όχι γιατί θα του χαριστεί κάτι, αλλά γιατί το δίκαιο και ο νόμος το επιβάλλουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x