Stoiximan Super League

Έχει αρχίσει το ψάξιμο

Τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού έχει αρχίσει να καταστρώνει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο Πορτογάλος αναζητεί έναν αμυντικό χαφ και έναν επιθετικό, ώστε το «τριφύλλι» να είναι έτοιμος να κάνει την κίνησή του για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. Φήμες για την περίπτωση του Αντρέ Κάστρο της Πόρτο. Δεν αλλάζει η φιλοσοφία των «πράσινων», οι οποίοι ψάχνουν για νεαρούς σε ηλικία παίκτες που θα μπορέσουν να προσφέρουν άμεσα λύσεις.

Τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού έχει αρχίσει να καταστρώνει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο Πορτογάλος αναζητεί έναν αμυντικό χαφ και έναν επιθετικό, ώστε το «τριφύλλι» να είναι έτοιμος να κάνει την κίνησή του για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Ο 66χρονος τεχνικός έχει πάρει τις λύσεις που θα περίμενε από τους επιθετικούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα, ενώ ο Αντώνης Πετρόπουλος αναμένεται να φύγει τον Δεκέμβριο. Όσον αφορά τα χαφ, κανείς δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους ο Σο και μετά την αποχώρηση του Κατσουράνη ο Φερέιρα χρησιμοποίησε ως αμυντικό μέσο τον Βύντρα.

Προτεραιότητα για τον Πορτογάλο αποτελεί η απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορεί να παίξει μπροστά από τα στόπερ και θα είναι ικανός στο δημιουργικό κομμάτι, εκτός από τον ανασταλτικό τομέα. Μέχρι τότε είναι πιθανό ο προπονητής του Παναθηναϊκού να χρησιμοποιεί στη συγκεκριμένη θέση του Βύντρα, όμως Φερέιρα θέλει έναν ποδοσφαιριστή θα μπορεί να παίξει εξίσου και ως «οκτάρι».

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού και ο 66χρονος τεχνικός έχει ξεκινήσει την αναζήτηση, προκειμένου να καταλήξει σύντομα στους εκλεκτούς και να κινηθεί άμεσα τον Γενάρη η ομάδα για την απόκτηση δύο παικτών.

Όπως γράφει η SportDay, ο Φερέιρα εξετάζει μία περίπτωση που τον είχε απασχολήσει το καλοκαίρι δεν προχώρησε για διάφορους λόγους. Ίσως αυτή να είναι ο Αντρέ Κάστρο για τον οποίο είναι πιθανό να υπάρξει επαναπροσέγγιση με την Πόρτο για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του συμπατριώτη του μέσου τον Ιανουάριο.

Ο Πορτογάλος προπονητής ψάχνει για κοινοτικούς ποδοσφαιριστές, αφού ως ξένοι λογίζονται και οι Σο (κάνει καταβάλει προσπάθεια για την έκδοση κοινοτικού διαβατηρίου), Σισοκό, Λέτο, Φορναρόλι, Βελάσκες.

Το θέμα, όμως, είναι ποιες θα είναι οι οικονομικές δυνατότητες για να γίνουν μεταγραφές. Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, θέλει να ικανοποιήσει τον Φερέιρα και θα κάνει ό,τι μπορεί, αφού και ο ίδιος γνωρίζει ότι η ομάδα έχει ανάγκη περισσότερες επιλογές.

Η φιλοσοφία του Παναθηναϊκού δεν αλλάζει σε σχέση με το καλόκαίρι, αφού στόχος παραμένει η έλευση νεαρών σε ηλικία ποδοσφαιριστών που θα έχουν φιλοδοξίες και θα μπορέσουν να προσφέρουν άμεσα λύσεις στον Πορτογάλο προπονητή. Αν, όμως, προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση με έμπειρο παίκτη, τότε θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να αποκτηθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x