Stoiximan Super League

Tα είπαν Λίνεν-Δημητρέλος

Η ομάδα είχε ρεπό σήμερα. Ο Έβαλντ Λίνεν όμως (έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον πως) δεν κάνει διακοπές. Ο Γερμανός βρέθηκε και τη Δευτέρα στις εγκαταστάσεις των Σπάτων, ώστε να συναντηθεί με τον Ανδρέα Δημητρέλο, να συζητήσουν τα πρώτα του συμπεράσματα και να δρομολογήσουν τις αλλαγές που επιθυμεί να γίνουν ώστε να περάσει το δικό του στίγμα στην «Ένωση».

Η ομάδα είχε ρεπό σήμερα.

Ο Έβαλντ Λίνεν όμως (έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον πως) δεν κάνει διακοπές.

Ο Γερμανός βρέθηκε και τη Δευτέρα στις εγκαταστάσεις των Σπάτων, ώστε να συναντηθεί με τον Ανδρέα Δημητρέλο, να συζητήσουν τα πρώτα του συμπεράσματα και να δρομολογήσουν τις αλλαγές που επιθυμεί να γίνουν ώστε να περάσει το δικό του στίγμα στην «Ένωση».

Οι δυο άνδρες έφτασαν το απόγευμα στο προπονητήριο και αμέσως κλείστηκαν στο γραφείο του προέδρου προκειμένου να θέσουν επί τάπητος τις πρώτες εντυπώσεις του Λίνεν -έπειτα από τέσσερις μέρες προπονήσεων, συζητήσεων και επαφών αρκετών ώστε να διαμορφώσει γνώμη για τις ανάγκες της ομάδας.

Εξάλλου, ο Ανδρέας Δημητρέλος (όπως και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.) παρουσιάζεται απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά του Γερμανού και την όρεξή του για δουλειά και μοιάζει διατεθειμένος να ακολουθήσει πιστά τις εισηγήσεις του -τόσο σε αγωνιστικά, όσο και σε λειτουργικά θέματα της ΠΑΕ.

Τον άκουσε λοιπόν να του μιλά καταρχήν για την ανάγκη περικοπής του ρόστερ (μέσω της προώθησης κάποιων παικτών στη δεύτερη ομάδα) που θα του επιτρέψει να κάνει ανταγωνιστικότερες προπονήσεις καθημερινά, αλλά και να αξιολογεί καλύτερα το υλικό που έχει στα χέρια του.

Οι δυο τους, δε, έκαναν και μια πρώτη κουβέντα για τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη και τη μια μεταγραφή που θα έχει δικαίωμα να κάνει η «Ένωση», ένα θέμα ωστόσο για το οποίο συμφώνησαν ότι θα τα πουν αναλυτικότερα σε προσεχείς τους συναντήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x