Stoiximan Super League

Πάλι εκτός ο Ζαραδούκας

Χωρίς νέα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αυριανό (17:15, Nova) αγώνα με την Skoda Ξάνθη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ιμπαγάσα, Σιόβα, Παπάζογλου και Φετφατζίδη, ενώ άφησε εκτός αποστολής τον (αν και είχε γίνει γνωστό ότι θα παίξει στη θέση του Χολέμπας που προέρχεται από τραυματισμό). Αντίθετα μέσα στην 19αδα είναι ο Βλαχοδήμος.

Χωρίς νέα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αυριανό (17:15, Nova) αγώνα με την Skoda Ξάνθη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ιμπαγάσα, Σιόβα, Παπάζογλου και Φετφατζίδη, ενώ άφησε εκτός αποστολής τον Ζαραδούκα (αν και είχε γίνει γνωστό ότι θα παίξει στη θέση του Χολέμπας που προέρχεται από τραυματισμό). Αντίθετα μέσα στην 19αδα είναι ο Βλαχοδήμος.

Αρκετά μεγάλο μέρος από τη σημερινή προπόνηση αφιερώθηκε στην τακτική, αφού οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στις στημένες φάσεις, ενώ έπαιξαν και δίτερμα, δουλεύοντας και επάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία.

Στην αρχή του προγράμματος επιδόθηκαν σε ασκήσεις ελέγχου και την κατοχή της μπάλας, ενώ το πρόγραμμα «έκλεισε» με εκτελέσεις φάουλ, για τους ποδοσφαιριστές που ήθελαν να κρατήσουν «ζεστό» το καλό τους πόδι, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Γιάννης Φετφατζίδης έκαναν θεραπεία. Από την πλευρά του, ο Τάσος Παπάζογλου έκανε αερόβιο πρόγραμμα και ο Δημήτρης Σιόβας θεραπεία και αερόβιο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή για την αναμέτρηση με τους «Ακρίτες». Αυτοί είναι οι Κάρολ, Μέγιερι, Χολέμπας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Τάτος, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Ο Πορτογάλος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ιμπαγάσα, Σιόβα, Παπάζογλου και Φετφατζίδη, ενώ άφησε εκτός αποστολής τον Ζαραδούκα και διέψευσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να τον παίζει στη θέση του Χολέμπας που προέρχεται από τραυματισμό.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις 10:30 στο Ρέντη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x