Stoiximan Super League

«O χειρότερος εφιάλτης σας η ΑΕΚ»

Η τραγική πορεία της ΑΕΚ έχει αναγκάσει τους φίλους της να αποφεύγουν να κοιτούν τη βαθμολογία. Ακόμα όμως κι αν δεν… βλέπουν, δεν γίνεται και να μην ακούν το «εκεί, εκεί στη Β’ Εθνική» που τραγουδούν οι αντίπαλοι οπαδοί. Ως παίκτης λοιπόν που δεν έκρυψε ποτέ το αισθήματα του για την «Ένωση» και ως εκείνος που δείχνει να… τρελαίνεται περισσότερο όταν φορά τη φανέλα της, ο Μιχάλης Παυλής δεν κρατήθηκε να μη σχολιάσει μέσω Facebook το σύνθημα που ακούστηκε (και) στην Τούμπα.

Η τραγική πορεία της ΑΕΚ έχει αναγκάσει τους φίλους της να αποφεύγουν να κοιτούν τη βαθμολογία.

Ακόμα όμως κι αν δεν… βλέπουν, δεν γίνεται και να μην ακούν το «εκεί, εκεί στη Β’ Εθνική» που τραγουδούν οι αντίπαλοι οπαδοί.

Ως παίκτης λοιπόν που δεν έκρυψε ποτέ το αισθήματα του για την «Ένωση» και ως εκείνος που δείχνει να… τρελαίνεται περισσότερο όταν φορά τη φανέλα της, ο Μιχάλης Παυλής δεν κρατήθηκε να μη σχολιάσει μέσω Facebook το σύνθημα που ακούστηκε (και) στην Τούμπα.

«Όσες φορές και αν το ξανακούσω, όπου και αν πάω, άλλες τόσες φορές θα πω… πάντα και για μια ζωή θα είμαστε Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ. Γιατί οι ιδέες δεν αποθνήσκουν. ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x