Stoiximan Super League

Ένταση με Σπανό και οπαδούς

Ενταση επικράτησε μετά τη λήξη του αγώνα του Ατρόμητου με τον Λεβαδειακό (). Αφορμή η κακή εμφάνιση των Περιστεριωτών, με τον Γιώργο Σπανό να έχει έντονο διαπληκτισμό με οπαδό που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο και στην συνέχεια σε πηγαδάκι με τους οργανωμένους να διαβεβαιώνει ότι η ομάδα με στήριξη θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. «Μην πας στον Ολυμπιακό», φώναξαν στον Σκόνδρα.

Ενταση επικράτησε μετά τη λήξη του αγώνα του Ατρόμητου με τον Λεβαδειακό (0-0). Αφορμή η κακή εμφάνιση των Περιστεριωτών, με τον Γιώργο Σπανό να έχει έντονο διαπληκτισμό με οπαδό που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο και στην συνέχεια σε πηγαδάκι με τους οργανωμένους να διαβεβαιώνει ότι η ομάδα με στήριξη θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. «Μην πας στον Ολυμπιακό», φώναξαν στον Σκόνδρα.

Η νέα απώλεια βαθμών έφερε γκρίνια στο Περιστέρι. Μετά το τελευταίο σφύριγμα ακούστηκαν αποδοκιμασίες, ενώ έξω από τη φυσούνα μαζεύτηκαν 10-15 οπαδοί που ειρωνεύτηκαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Τότε παρενέβη ο Γιώργος Σπανός. «Τι θέλετε; Δεν έχετε καμία δουλειά εδώ», τους είπε ο πρόεδρος του Ατρόμητου, που φέρεται να απώθησε έναν εξ αυτών.

Λίγο αργότερα κι ενώ η συνέντευξη Τύπου ήταν σε εξέλιξη, συγκεντρωμένοι οπαδοί έξω από τα αποδυτήρια τού εξέφρασαν τα παράπονά τους για την εικόνα της ομάδας. Του ζήτησαν να επιβάλει πρόστιμο κι εκείνος με τη σειρά του τους εξήγησε ότι αυτό που χρειάζεται είναι στήριξη και σύντομα η ομάδα θα αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Επιπλέον του ζήτησαν να μην παραχωρήσει παίκτη στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x