Stoiximan Super League

Μέσα ο Κουίνσι

Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός προπονήθηκε, το πρωί της Τετάρτης, κάτι που σημαίνει ότι υπολογίζεται από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Λάτσιο. Επέστρεψαν Σεϊταρίδης, Βελάσκες, Μαυρίας. Θεραπεία ο Μπουμσόνγκ.

Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός προπονήθηκε, το πρωί της Τετάρτης, κάτι που σημαίνει ότι υπολογίζεται από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Λάτσιο.

Αυτό, βέβαια, δεν προϋποθέτει και τη χρησιμοποίησή του στο αρχικό σχήμα του αγώνα. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν έχει αποφασίσει αν θα τον ξεκινήσει, μια χθες έκανε θεραπεία. Αν ο Κουίνσι δεν ξεκινήσει, κάτι που είναι και το πιο πιθανό, τότε τη θέση του στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Σισοκό. Από εκεί και πέρα, οι Βελάσκες και Σεϊταρίδης, που χθες έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης, επέστρεψαν κι’ αυτοί σε φουλ ρυθμούς, όπως και ο Μαυρίας, που χθες έκανε μόνος του προπόνηση.

Εκτός ο Μπουμσόνγκ

Ως γνωστόν, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που φέτος έχει προσφέρει ελάχιστα λόγω των πολλών τραυματισμών του, έχει υποστεί ένα τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό και θα είναι έτοιμος σε δυο εβδομάδες. Ο Γάλλος έκανε θεραπεία το πρωί στην Παιανία.

Εκτός της 20μελούς αποστολής έμειναν οι: Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Ταμπάκης, Σο, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Μαρινάκης και Κουσίδης.

Δ. Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x