Stoiximan Super League

Ένα μήνα εκτός ο Φουστέρ

Οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού επιβεβαιώθηκαν για τον Νταβίντ Φουστέρ, καθώς σύμφωνα με μαγνητική που υποβλήθηκε, υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Διαβάστε τα παιχνίδια από τα οποία θα απουσιάσει ο Ισπανός μέσος.

Οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού επιβεβαιώθηκαν για τον Νταβίντ Φουστέρ, καθώς σύμφωνα με μαγνητική που υποβλήθηκε, υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Ο Ισπανός στάθηκε για δεύτερη φορά άτυχος τη φετινή σεζόν, καθώς ο τραυματισμός που αποκόμισε από την αναμέτρηση με τη Μονπελιέ, ήταν μία θλάση στον αριστερό προσαγωγό, την οποία είχε πάθει και κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Η κατάστασή του Φουστέρ θα επανεκτιμηθεί και από τον γιατρό των «ερυθρολεύκων», Χρήστο Θέο, μόλις εκείνος επιστρέψει από τις ΗΠΑ, όπου έχει πάει προκειμένου να ενημερωθεί για την πρόοδο της αποθεραπείας του Αβραάμ Παπαδόπουλου και να επιστρέψουν μαζί στο Σάββατο (27/10) τα ξημερώματα.

Έτσι, ο Ζαρντίμ δεν μπορεί να υπολογίζει τον Ισπανό για τα ματς με Άρη, ΟΦΗ, Μονπελιέ, ΑΕΚ, Κέρκυρα ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με Σάλκε στην Γερμανία.

Περιμένει τη ΓΓΑ

Στο μεταξύ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ζητήσει 1.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και εντός της ημέρας αναμένεται η απάντηση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x