Stoiximan Super League

Γαλλική κατασκευαστική για το γήπεδο του ΠΑΟ

Η εταιρεία «Vinci» που έχει κατασκευάσει την γέφυρα Ρίο-Αντίρριο αλλά και το «Stade De France» στο Παρίσι, ενδιαφέρεται να φτιάξει το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, σύμφωνα με πολιτική ιστοσελίδα. Ωστόσο, όπως απορρέει από την ΠΑΕ, αυτός που έχει τον πρώτο λόγο για την δημιουργία του έργου είναι ο «ΑΚΤΩΡ», αφού όπως έχει συμφωνηθεί από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, Παναθηναϊκός, Δήμος, Ερασιτέχνης και Βωβός θα πάνε όλοι μαζί στο σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης.

Η εταιρεία «Vinci» που έχει κατασκευάσει την γέφυρα Ρίο-Αντίρριο αλλά και το «Stade De France» στο Παρίσι, ενδιαφέρεται να φτιάξει το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, σύμφωνα με πολιτική ιστοσελίδα.

Ωστόσο, όπως απορρέει από την ΠΑΕ, αυτός που έχει τον πρώτο λόγο για την δημιουργία του έργου είναι ο «ΑΚΤΩΡ», αφού όπως έχει συμφωνηθεί από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, Παναθηναϊκός, Δήμος, Ερασιτέχνης και Βωβός θα πάνε όλοι μαζί στο σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης.

Όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα «zougla.gr», η «Vinci» έχει προχωρήσει σε διερευνητικές επαφές για την περιοχή του Βοτανικού και για τους όρους που ισχύουν. Πάντως, για να μπορέσει να διεκδικήσει την κατασκευή του γηπέδου η γαλλική εταιρεία, η οποία όντως είναι αρκετά δυνατή, πρέπει να προκηρυχθεί δημόσιος διαγωνισμός. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει τις προσφορές οποιουδήποτε επιχειρηματία και την εξέλιξη της υπόθεσης.

Παρόλα αυτά, η συμφωνία όλων των φορέων να πάνε μαζί για το έργο, χρίζει αυτόματα φαβορί για την ανάληψη του γηπέδου εάν αυτό κατασκευαστεί ποτέ, την εταιρεία του κ. Μπόμπολα, που ήδη έχει κάνει έρευνα στον χώρο και έχει ρίξει κάποια χρήματα αφού οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη σχετικά με την κατασκευή, ίσως προκαλέσει δικαστικές διαμάχες.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x