Stoiximan Super League

Με το βλέμμα στον ΟΦΗ

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Παναθηναϊκό μετά το διάλειμμα για το Europa League. Οι «πράσινοι» στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα της Δευτέρας με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (17:15, Novasports 1), όπου στόχος δεν είναι άλλος από την επιστροφή στις νίκες στη Σούπερ Λίγκα. Τα γνωστά προβλήματα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Παναθηναϊκό μετά το διάλειμμα για το Europa League. Οι «πράσινοι» στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα της Δευτέρας με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (17:15, Novasports 1), όπου στόχος δεν είναι άλλος από την επιστροφή στις νίκες στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, που διέκρινε σημάδια προόδου στην ομάδα του απέναντι στη Λάτσιο, θα έχει να αντιμετωπίσει τους ίδιους αγωνιστικούς πονοκεφάλους με το παιχνίδι κόντρα στους Ρωμαίους. Εκτός πλάνων του Πορτογάλου προπονητή είναι οι τραυματίας Μπουμσόνγκ, Βύντρα και Τριανταφυλλόπουλος, όπως επίσης και ο ανέτοιμος Σο.

Όσοι έπαιξαν βασικοί απέναντι στη Λάτσιο έκαναν αποθεραπεία κι έτσι δεν έγιναν ακόμη σαφή τα πλάνα για το παιχνίδι της Κρήτης. Από την προπόνηση του Σαββάτου θα αρχίσει να διαφαίνεται αν ο Φερέιρα προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του, αν και οι επιλογές είναι περιορισμένες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x