Stoiximan Super League

Όπως στο ΟΑΚΑ…

Το ίδιο αγωνιστικό πλάνο με εκείνο του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό θα ακολουθήσει ο Άρης στο μεθαυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Νίκος Πασσιαλής και ο Δημήτρης Μπουγιουκλής δεν προτίθενται να διαφοροποιήσουν την τακτική με την οποία θα παρατάξουν τους «κίτρινους», παρότι θα αγωνίζονται στην έδρα τους.

Το ίδιο αγωνιστικό πλάνο με εκείνο του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό θα ακολουθήσει ο Άρης στο μεθαυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Νίκος Πασσιαλής και ο Δημήτρης Μπουγιουκλής δεν προτίθενται να διαφοροποιήσουν την τακτική με την οποία θα παρατάξουν τους «κίτρινους», παρότι θα αγωνίζονται στην έδρα τους.

Το τεχνικό δίδυμο των Θεσσαλονικέων δεν θα αλλάξει την πετυχημένη συνταγή της προηγούμενης εβδομάδας και η εικόνα τους ήταν σαφώς καλύτερη με τους προηγούμενους αγώνες.

Ο στόχος, όμως, παραμένει ο ίδιος και τη Δευτέρα δεν θα προχωρήσουν σε αλλαγές ή πειράματα. Ο Άρης θα παραταχθεί με τρεις αμυντικούς μέσους, με τους Κοέλιο, Παπαστεριανό και Οικονομόπουλο να αποτελούν το πρώτο… ανάχωμα στις επιθέσεις των Πειραιωτών.

Ωστόσο, «πονοκέφαλος» για τους Πασσιαλή και Μπουγιουκλή αποτελεί η επιλογή του παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Παπαζαχαρία στο κέντρο της άμυνας. Μοιρασμένες πιθανότητες έχουν ο Παντίδος και ο Γιαννίτσης, αφού στις δύο προπονήσεις έχουν δοκιμαστεί και οι δύο.

Πάντως, οι προπονητές του Αρη ποντάρουν πολλά και στην ψυχολογία που πήραν οι ποδοσφαιριστές από την καλή εμφάνιση και αυτό που προσπαθούν να κάνουν τις τελευταίες μέρες είναι να διατηρήσουν ψηλά το ηθικό τους.

Με απογευματινή προπόνηση που θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα ολοκληρωθεί ουσιαστικά η προετοιμασία των Θεσσαλονικέων για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x