Stoiximan Super League

Σε καραντίνα ο Ντιόγκο!

Μόνος του θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο Ντιόγκο στον Ολυμπιακό! Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τον ενημέρωσε σήμερα για την απόφαση του, όντας αρκετά δυσαρεστημένος από την αδιαφορία που δείχνει στις προπονήσεις της ομάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σε απολογία κάλεσε τον Βραζιλιάνο η διοίκηση της ΠΑΕ! Θεραπεία ο Τζεμπούρ.

Μόνος του θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο Ντιόγκο!

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ενημέρωσε τον Βραζιλιάνο για την απόφασή του καθώς ήταν αρκετά δυσαρεστημένος από την αδιαφορία που δείχνει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι ενημερωμένη για την απόφαση αυτή του προπονητή.

Μάλιστα, κάλεσε τον Βραζιλιάνο να απολογηθεί για τη αδιαφορία του αυτή και να δώσει εξηγήσεις.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχει μείνει καθόλου ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά του Βραζιλιάνου επιθετικού στις προπονήσεις.

Δεν είναι και λίγες οι φορές που ο Πορτογάλος του έδωσε ευκαιρίες, υπολογίζοντας στις ικανότητές του, φτάνοντας στο σημείο να τον δηλώσει και στη λίστα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρόλα αυτά ο Ντιόγκο δεν άλλαξε στάση δείχνοντας την ίδια αδιαφορία στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Θεραπεία ο Τζεμπούρ
Σε θεραπεία υποβλήθηκε και σήμερα ο Τζεμπούρ για να αποκατασταθεί το πρόβλημα που έχει στο γόνατο από το παιχνίδι με την Μονπελιέ. Ο Αλγερινός επιθετικός θα εξεταστεί από τον ιατρό του Ολυμπιακού στην αυριανή προπόνηση στην οποία θα ξεκαθαρίσει και ο χρόνος αποθεραπείας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις ο Τζεμπούρ δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη.

Εκτός του Τζεμπούρ, θεραπεία έκανε ο Ιμπαγάσα και ο Φουστέρ που ταλαιπωρούνται από θλάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x