Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Ίσως βοηθήσει μια αλλαγή προπονητή»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο του Πανθρακικού, ο Σάββας Παντελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε στεναχωρημένος, όχι τόσο από την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά από ακόμα ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα. «Θα κάνω τις επόμενες μέρες μια συζήτηση με τη διοίκηση, γιατί ίσως βοηθήσει την ομάδα μια αλλαγή προπονητή», τόνισε σχετικά.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο του Πανθρακικού, ο Σάββας Παντελίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε στεναχωρημένος, όχι τόσο από την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά από ακόμα ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα. «Θα κάνω τις επόμενες μέρες μια συζήτηση με τη διοίκηση, γιατί ίσως βοηθήσει την ομάδα μια αλλαγή προπονητή», τόνισε σχετικά.

«Πραγματικά παρά την ήττα είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Όταν για 85 λεπτά περίπου αγωνίζεσαι με 10 παίκτες αλλά αυτό δε φαίνεται βάσει ευκαιριών, δε μπορείς παρά να νιώθεις έτσι, παρότι ο Πανιώνιος είχε την κατοχή. Θεωρώ λοιπόν πως πρέπει να τους δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Δυστυχώς στα τελευταία 3 εντός έδρας παιχνίδια, κάτι δε μας θέλει. Δε μπορώ βέβαια να πω ότι είμαι ευχαριστημένος, αφού και το 2ο γκολ του Πανιωνίου είναι δικό μας λάθος, καθώς η ομάδα ήταν κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια. Επειδή είμαι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα, ευχαριστώ τους οπαδούς που φώναζαν το όνομά μου. Θα κάνω τις επόμενες μέρες μια συζήτηση με τη διοίκηση, γιατί ίσως βοηθήσει την ομάδα μια αλλαγή προπονητή. Δεν εννοώ τίποτα με αυτό, απλά πρέπει πρώτα να μιλήσω με τη διοίκηση. Όλα είναι πιθανά. Ό,τι έχω να πω, θα το πω πρώτα στη διοίκηση. Αυτό επιβάλλεται από το σεβασμό μου προς τους ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζομαι σχεδόν 19 μήνες», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Για την εικόνα του αγώνα: «Από τη στιγμή που μείναμε 10 παίκτες προσπαθήσαμε να παίξουμε με 4-3-2. Αυτό δε μας βοήθησε και στην επανάληψη κάναμε μια αλλαγή συστήματος, προκειμένου να γίνουμε πιο επιθετικοί. Έπρεπε να κυνηγήσουμε ένα γκολ, αλλά οι Μουνάφο, Λαδάκης και Μπαϊκαρά που έπαιζαν στη μεσαία γραμμή, καταπονήθηκαν ιδιαίτερα. Θα μπορούσαμε να κάνουμε άλλη μία αλλαγή και να ρισκάρουμε περισσότερο, αλλά ο Λαδάκης ήταν πολύ κουρασμένος. Το αρνητικό είναι πως δεχτήκαμε ένα τέρμα, σε μια φάση που η άμυνά μας θα έπρεπε να είναι οργανωμένη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x