Stoiximan Super League

Φερέιρα μέχρι το 2014!

O Γιάννης Αλαφούζος παίρνει πάνω του το θέμα και σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύπτει σήμερα η Sportday, έκανε γνωστή την πρόθεση του για παραμονή του Ζεσουάλντο Φερέιρα στον πάγκο του Παναθηναϊκού, μέχρι το τέλος του συμβολαίου του. Μεταγραφές το χειμώνα και επιστροφή στη Λεωφόρο οι επόμενοι στόχοι.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε στο Δ.Σ της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" πως θα κρατήσει τον Ζεσουάλντο Φερέιρα μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι του 2014.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύπτει σήμερα η "Sportday" στη συνεδρίαση του Δ.Σ που έγινε την Τετάρτη, υπήρξε πρόταση για άμεση απομάκρυνση του Πορτογάλου τεχνικού αλλά ο πρόεδρος του συλλόγου το πήρε επάνω του το θέμα!

«Το έχω δηλώσει και το ξαναλέω για τελευταία φορά. Δεν φεύγει με τίποτα ο Φερέιρα από την ομάδα. Θα μείνει έως το τέλος του συμβολαίου του. Έχουμε μαζί ένα πλάνο και πάνω σ' αυτό βασιζόμαστε», τόνισε στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της Συμμαχίας ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επισήμανε πως θα κάνει μεταγραφές τον χειμώνα θέλοντας να ενισχύσει την ομάδα αλλά και να στηρίξει την επιλογή του να μείνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο του "τριφυλλιού" ενώ διαβεβαίωσε ότι η ομάδα θα επιστρέψει τους επόμενους μήνες στη Λεωφόρο.

Εξήγησε επίσης ότι παρά το άνοιγμα των εικοσιοκτώ εκατομμυρίων ευρώ που "έρχεται" από προηγούμενες χρήσεις, φέτος δεν θα χρειαστεί επιπρόσθετη χρηματοδότηση για να "βγει" η χρονιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x