Stoiximan Super League

Το δίλημμα για την ενδεκάδα

Στη Θεσσαλονίκη θα μείνει ο Γιώργος Γεωργιάδης, καθώς ο Γιώργος Δώνης τον απέκλεισε από την αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Εκτός των 19 ποδοσφαιριστών που άκουσαν τ’ όνομά τους και οι Λόρενς, Ρομπέρ, οι οποίοι στην παρούσα φάση δεν είναι σε θέση να ενισχύσουν τους Θεσσαλονικείς. Ποιο το δίλημμα για την ενδεκάδα.

Στη Θεσσαλονίκη θα μείνει ο Γιώργος Γεωργιάδης, καθώς ο Γιώργος Δώνης τον απέκλεισε από την αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Εκτός των 19 ποδοσφαιριστών που άκουσαν τ’ όνομά τους και οι Λόρενς, Ρομπέρ, οι οποίοι στην παρούσα φάση δεν είναι σε θέση να ενισχύσουν τους Θεσσαλονικείς.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το αρχικό σχήμα, μένει να «κλειδώσει» η σύνθεση των «ασπρόμαυρων» στην μεσαία γραμμή.

Με τη σειρά: Τερματοφύλακας θα είναι ο Χακόμπο και στην άμυνα αριστερά ο Σταφυλίδης, δεξιά ο Έτο και στόπερ οι Κατσικάς, Βιβιάν με τον Κουμάλο να μένει στον πάγκο.

Στο 4-4-2 με ρόμβο, κόφτης θα είναι ο Γκαρσία, στα άκρα οι Λάζαρ, Κάτσε κι επιτελικός ο Φωτάκης.

Ωστόσο ο Ουρουγουανός δεν θεωρείται ακόμη 100% έτοιμος για 90λεπτο κι έτσι είναι πιθανό οι τέσσερις της μεσαίας γραμμής να είναι στην ευθεία, με τους Λάζαρ, Κάτσε στον άξονα και στα πλάγια τους Λίνο, Φωτάκη.

Δεν «σπάει» το δίδυμο της επίθεσης, με τους Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη να ξεκινούν στην ενδεκάδα.

Η 19μελής αποστολή: Αθανασιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Κατσικάς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Έτο, Γκαρσία, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ, Χακόμπο, Βιβιάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x