Stoiximan Super League

Είσαι μέλος; Έχεις live streaming

Την δυνατότητα να δουν μέσω του υπολογιστή τους την Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα έχουν τα μέλη του… μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού. Αυτό έγινε γνωστό με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε…

Την δυνατότητα να δουν μέσω του υπολογιστή τους την Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα έχουν τα μέλη του… μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού. Αυτό έγινε γνωστό με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε…

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας:

Εν όψει της πρώτης Γενικής Συνέλευσης της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θα δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα μέλη που δεν θα μπορέσουν να έρθουν στο ΟΑΚΑ ( Τακτικά και Ηλεκτρονικά), να παρακολουθήσουν τη Συνέλευση ζωντανά μέσω live streaming. Προκειμένου να παρακολουθήσουν τη Συνέλευση διαδικτυακά από το site μας, θα χρειαστεί να κάνουν σύνδεση στο λογαριασμό τους ( με username και password). Σύνδεση πραγματοποιείτε από το σχετικό link που βρίσκεται στην αρχική σελίδα και είναι κάτω από τον αριθμιτή μελών και χρημάτων.

Όσοι έχουν γίνει μέλη μέσω της ιστοσελίδας μας( δηλαδή έχουν πληρώσει μέσω visa ή mastercard), έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους, ένα "Όνομα Χρήστη" και ένα "Συνθηματικό". Χρησιμοποιώντας τα μπορούν να συνδεθούν στο προφίλ τους και την Κυριακή θα τους έχει εμφανιστεί το live streaming.

Όσοι έχουν γίνει μέλη, είτε από τα γραφεία μας, είτε από σημεία εγγραφής των μελών( ΟΑΚΑ-Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ) δεν έχουν τους παραπάνω κωδικούς και θα πρέπει να πραγματοποιήσουν εγγραφή από την ιστοσελίδα μας, έτσι ώστε να δημιουργήσουν το δικό τους προφίλ. Κατά την διαδικασία εγγραφής στην ιστοσελίδα μας, θα ζητηθεί στο τέλος ο αριθμός της κάρτας μέλους έτσι ώστε να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων. Μόλις ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση θα έχουν δημιουργήσει πλέον το δικό τους προφίλ και θα μπορούν να συνδέονται έτσι ώστε να δουν το live streaming.

Αν κάποιοι από εσάς δεν έχετε παραλάβει την κάρτα μέλους σας, θα λειτουργήσει το Σάββατο 10:00-16:00 το τηλεφωνικό μας κέντρο, έτσι ώστε να σας δοθεί ο κωδικός της κάρτας σας. Επίσης μπορείτε να αποστείλετε και e-mail στο info@paomprosta.gr. Απαραίτητο στοχείο για να σας δοθεί ο αριθμός της κάρτας σας είναι να μας αναφέρετε και στις 2 περιπτώσεις επικοινωνίας, τον αριθμό της αστυνομικής σας ταυτότητας.

Παρακαλούνται όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν το live streaming να προσπαθήσουν να συνδεθούν άμεσα με το προφίλ τους, έτσι ώστε σε περίπτωση που δεν μπορούν, να μπορέσουμε να λύσουμε το πρόβλημα τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x