Stoiximan Super League

Alles gut για Λίνεν

Κάθε λόγο να χαμογελά έχει ο Έβαλντ Λίνεν από το πρωί της Παρασκευής. Ο Γερμανός τεχνικός της ΑΕΚ είδε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε για το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό να εξαλείφονται. Κανονικά προπονήθηκαν Φούντας, Λαγός και Κοντοές. Καμία ανησυχία για Ντιούφ. .

Κάθε λόγο να χαμογελά έχει ο Έβαλντ Λίνεν από το πρωί της Παρασκευής.

Ο Γερμανός τεχνικός της ΑΕΚ είδε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε για το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό να εξαλείφονται.

Ο Ταξιάρχης Φούντας δοκίμασε να προπονηθεί κανονικά και τα κατάφερε χωρίς πρόβλημα ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στο γόνατο. Παράλληλα σε φουλ ρυθμούς επέστρεψαν οι Παναγιώτης Λαγός και Γιάννης Κοντοές, που λόγω ίωσης είχαν χθες περιοριστεί σε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Έτσι η «Ένωση» οδεύει πάνοπλο στο παιχνίδι της δέκατης αγωνιστικής. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το Σάββατο με προπόνηση στις 17:00 κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή. Οι παίκτες έχουν αποφασίσει από χθες να αποσυρθούν κανονικά σε ξενοδοχείο και να μην συνεχίσουν τη στάση της προηγούμενης εβδομάδας.

Καμία ανησυχία για Ντιούφ

Δημοσίευμα ανέφερε πως η ΑΕΚ διατρέχει κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών, καθώς ο Ελ Χατζί Ντιούφ αξιώνει 150.000 ευρώ ως οφειλόμενα. Από πλευράς της «Ενωσης» τονίζεται πως το συγκεκριμένο ποσό είχε παρακρατηθεί από την πώληση του Βίκτορα Κλωναρίδη στη Λιλ για να δοθεί από την ίδια τη γαλλική ομάδα στον παίκτη. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμη, αλλά γι' αυτό δεν φέρει ευθύνη η ΑΕΚ.

Αντίθετα, ορατός είναι ο κίνδυνος για άλλες οφειλές προς παίκτες, με κυριότερη αυτή προς τον Σεμπαστιάν Σάχα, η υπόθεση του οποίου έχει τελεσιδικήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x