Stoiximan Super League

Δύο πλάνα από Λίνεν

Δύο διαφορετικά συστήματα δοκίμασε ο Έβαλντ Λίνεν στην προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή αφήνοντας και πάλι ερωτηματικά για τα πρόσωπα, αλλά και το πλάνο… δράσης για το ματς της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Γερμανός τεχνικός φαίνεται πως εγκαταλείπει την ιδέα για σχήμα με τρεις υψηλόσωμους στόπερ, ενώ προορίζει τον Λαγό για αριστερό μπακ και τον Κοντοέ για το κέντρο!

Δύο διαφορετικά συστήματα δοκίμασε ο Έβαλντ Λίνεν στην προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή αφήνοντας και πάλι ερωτηματικά για τα πρόσωπα, αλλά και το πλάνο… δράσης για το ματς της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Γερμανός τεχνικός φαίνεται πως εγκαταλείπει την ιδέα για σχήμα με τρεις υψηλόσωμους στόπερ, ενώ προορίζει τον Λαγό για αριστερό μπακ και τον Κοντοέ για το κέντρο!

Δοκίμασε αρχικά ένα 4-5-1 με τους Γιάγκο και Κουτρουμπή στόπερ, τον Βλάχο δεξί μπακ και τον Λαγό στο άλλο άκρο. Στα χαφ υπήρχε τριάδα με τους Φέτση, Κορδέρο και Κοντοέ, ο Φούντας κινείτο δεξιά και ο Κατίδης αριστερά, ενώ χρέη σέντερ φορ είχε αναλάβει ο Γκερέιρο.

Το εναλλακτικό πλάνο του Λίνεν περιλάμβανε την ίδια άμυνα, αλλά με δύο αμυντικά χαφ, τους Φέτση και Κορδέρο αμυντικά χαφ με τον Κοντοέ δεξιά και τον Κατίδη αριστερά, ενώ θέση επιτελικού μέσου είχε ο Γκερέιρο και σέντερ φορ δοκιμάστηκε ο Κατσικοκέρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x