Stoiximan Super League

Πλήγμα με Λαμπρόπουλο

Άσχημα μαντάτα για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο και τον Πανιώνιο. Ο στόπερ του «Ιστορικού» τραυματίστηκε στο 24’ της αναμέτρησης και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έχει υποστεί ρήξη χιαστών στο γόνατο, κάτι που αν επιβεβαιωθεί τότε θα μείνει εκτός αγωνιστικών χωρών για περίπου πέντε μήνες.

Άσχημα μαντάτα για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο και τον Πανιώνιο.

Ο στόπερ του «Ιστορικού» τραυματίστηκε στο 24’ της αναμέτρησης και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έχει υποστεί ρήξη χιαστών στο γόνατο, κάτι που αν επιβεβαιωθεί τότε θα μείνει εκτός αγωνιστικών χωρών για περίπου πέντε μήνες.

Ο 24χρονος αμυντικός μόλις έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, έπιασε αμέσως το γόνατό του και έδειχνε να υποφέρει. Μάλιστα αυτός ήταν που πρώτος ζήτησε αλλαγή, αντιλαμβανόμενος ότι είχε πάθει σοβαρή ζημιά και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Φυσικά, το ιατρικό επιτελείο του Πανιωνίου έχει «πέσει» πάνω του και ο παίκτης υποβάλλεται σε εξετάσεις προκειμένου να εκτιμηθεί ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος. Αν δυστυχώς επιβεβαιωθούν οι φόβοι, τότε ο Λαμπρόπουλος αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περισσότερο από πέντε μήνες και ουσιαστικά να χάσει το υπόλοιπο της Σούπερ Λίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x