Stoiximan Super League

Καραγκούνης: «Δεν αναπαυόμαστε»

Το σύνθημα για νικηφόρα συνέχεια στο πρωτάθλημα, έδωσε ο Θανάσης Καραγκούνης. Ο μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου και σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, τόνισε πως η ομάδα του αφήνει πίσω τα αρνητικά αποτελέσματα και κοιτούν την συνέχεια.

Το σύνθημα για νικηφόρα συνέχεια στο πρωτάθλημα, έδωσε ο Θανάσης Καραγκούνης.

Ο μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου και σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, τόνισε πως η ομάδα του αφήνει πίσω τα αρνητικά αποτελέσματα και κοιτούν την συνέχεια.

«Καταρχάς είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα και κατά δεύτερον για το γκολ που πέτυχα. Το σημαντικό είναι ότι το τέρμα που σημείωσα συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας μου. Δεν αναπαυόμαστε και συνεχίζουμε. Είχαμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα, αλλά τα αφήνουμε πίσω και κοιτάμε πώς θα πηγαίνει καλά η ομάδα».

Ο Τάσος Καραμάνος πρόσθεσε από την πλευρά του:

«Κάναμε δυο σερί νίκες με Πανθρακικό και Πανιώνιο. Είχαμε στεναχωρήσει τον κόσμο μας στο τελευταίο διάστημα και θέλαμε τις δύο νίκες σε αυτά τα κολλητά ματς που είχαμε στην έδρα μας. Ελπίζουμε να έρχονται πιο εύκολα οι νίκες για μας, έχουμε συνηθίσει να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και θέλουμε να μείνουμε εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x