Stoiximan Super League

Χατζηνικολάου: «Χρειαζόμαστε διοικητική ηρεμία»

Μετά από αρνητικά αποτελέσματα, όπως αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ, μόνο η διοίκηση μπορεί να προσφέρει ηρεμία, τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Ο τεχνικός του Πλατανιά υπογράμμισε πως η ομάδα του είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα και ότι ο ΠΑΟΚ χωρίς να δημιουργήσει πολλές φάσεις πήρε μία ακόμη νίκη.

Μετά από αρνητικά αποτελέσματα, όπως αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ, μόνο η διοίκηση μπορεί να προσφέρει ηρεμία, τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ο τεχνικός του Πλατανιά υπογράμμισε πως η ομάδα του είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα και ότι ο ΠΑΟΚ χωρίς να δημιουργήσει πολλές φάσεις πήρε μία ακόμη νίκη.

«Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχαμε τον έλεγχο, πλην των περιπτώσεων όπου δεχθήκαμε τα γκολ. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία γιατί προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα κι αυτή την ηρεμία μπορεί να την δώσει η διοίκηση. Δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο, μετά από πολλά άσχημα αποτελέσματα δεν έχουμε καλή διάθεση, πιστεύω ότι το καταλαβαίνετε», είπε για να συμπληρώσει:

«Η συμπεριφορά του ΠΑΟΚ στην Τούμπα πάντα είναι επιθετική. Πήρε ακόμη τρεις βαθμούς, χωρίς να παιχτεί παιχνίδι υψηλών προδιαγραφών, δίχως πολλές φάσεις. Μετά το πέναλτι, όλα τα έγιναν πιο εύκολα για τον ΠΑΟΚ, γιατί δημιουργήθηκαν οι χώροι, διότι εμείς έπρεπε να δημιουργήσουμε καταστάσεις για να ισοφαρίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x