Stoiximan Super League

Γεωργιάδης: «Προσπαθούμε να βρούμε το καλύτερο»

Στο περιθώριο του σημερινού παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά (), ο Γιώργος Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις μεταγραφικές αναζητήσεις της ομάδας. «Δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για κάποιον παίκτη. Προσπαθούμε να βρούμε το καλύτερο», είπε ο τεχνικός διευθυντής του «Δικέφαλου του Βορρά».

Στο περιθώριο του σημερινού παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά (2-0), ο Γιώργος Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις μεταγραφικές αναζητήσεις της ομάδας.

«Δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για κάποιον παίκτη. Προσπαθούμε να βρούμε το καλύτερο», είπε ο τεχνικός διευθυντής του «Δικέφαλου του Βορρά».


Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και για τη νίκη και για την εμφάνιση»

Για το ταξίδι στην Πορτογαλία: «Δεν θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο γι« αυτό. Κάνουμε έρευνα μαζί με άλλους 2-3 ανθρώπους και προσπαθούμε να βρούμε το καλύτερο».

Για την περίπτωση του Ολαϊτάν: «Δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για κάποιον παίκτη».

Για την αντοχή που επιδεικνύει η ομάδα στο κυνήγι της κορυφής: «Χαίρομαι γι’ αυτό, αν σκεφτεί κανείς ότι το καλοκαίρι ήμασταν μία ομάδα που είχε πολλές αλλαγές και έφυγαν αρκετοί έμπειροι ποδοσφαιριστές. Ήμουν και είμαι σίγουρος για τη δουλειά του προπονητή και των παικτών. Οποιαδήποτε ομάδα βρίσκεται κάπου, πρέπει πάντα να κοιτά πιο ψηλά».

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Τώρα έχουμε μπροστά μας αυτά τα μας. Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι».

Για τους νέους παίκτες της ομάδας: «Το όνειρο όλων είναι να παίζουν παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας. Γι αυτό προσπαθούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x