Stoiximan Super League

Παπάζογλου: «Νικήσαμε εύκολα»

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στάθηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Τάσος Παπάζογλου. Ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως η ομάδα του επικράτησε της «Ένωσης» χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας διαθέτουν με διαφορά την καλύτερη ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στάθηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Τάσος Παπάζογλου.

Ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως η ομάδα του επικράτησε της «Ένωσης» χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας διαθέτουν με διαφορά την καλύτερη ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Παπάζογλου μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ:


Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Μπήκαμε πιο δυνατά στο παιχνίδι και παρά το γεγονός πως ήταν ένα ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ καταφέραμε να νικήσουμε εύκολα».

Για την συγκομιδή του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα:

«Σίγουρα είναι πολύ θετικό αυτό που γίνεται. Η ομάδα είναι δύο με τρία σκαλοπάτια πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος για αυτό παίρνει και αυτά τα αποτελέσματα».

Για το «βάθος» που υπάρχει στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» :


«Είναι πολύ καλό για τον Ολυμπιακό που έχει πολλούς ισάξιους ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις στο ρόστερ του».


Για την ψυχολογία μετά από μία τέτοια νίκη:


«Μας χαροποιεί πολύ. Μάλιστα, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα γκολ και ελπίζω πως θα κάνουμε ένα καλό σερί για να τερματίσουμε πιο πάνω από τους υπόλοιπες ομάδες
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x