Stoiximan Super League

Μετά την προπόνηση το ραντεβού Αλαφούζου-Φερέιρα

Αλλάζει συνήθειες ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αρχικά, είχε προγραμματίσει να δει τον Φερέιρα την Τρίτη. Η συνάντηση αναβλήθηκε για την προπόνηση της Τετάρτης, αλλά ούτε πάλι ο Mr ΣΚΑΪ μετέβη στην Παιανία, κανονίζοντας το ραντεβού με τον Πορτογάλο για αργότερα μέσα στην ημέρα. Ο εμπνευστής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας κάθε εβδομάδα πηγαίνει στο προπονητικό κέντρο και μιλάει με τον 66χρονο τεχνικό, το γιατί τώρα προτίμησε να το κάνει σε ιδιωτικό χώρο, δεν έχει ξεκαθαριστεί.

Αλλάζει συνήθειες ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αρχικά, είχε προγραμματίσει να δει τον Φερέιρα την Τρίτη.

Η συνάντηση αναβλήθηκε για την προπόνηση της Τετάρτης, αλλά ούτε πάλι ο Mr ΣΚΑΪ μετέβη στην Παιανία, κανονίζοντας το ραντεβού με τον Πορτογάλο για αργότερα μέσα στην ημέρα.

Ο εμπνευστής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας κάθε εβδομάδα πηγαίνει στο προπονητικό κέντρο και μιλάει με τον 66χρονο τεχνικό, το γιατί τώρα προτίμησε να το κάνει σε ιδιωτικό χώρο, δεν έχει ξεκαθαριστεί.

Και δύο τινά υπάρχουν. Είτε το ραντεβού αυτό είναι κρίσιμο, αφού –όπως ακούγεται- θα αποφασιστεί κατά πολύ το μέλλον του Φερέιρα στον πάγκο της ομάδας και θα ήταν λίγο… άκυρο να γίνει η συνάντηση στην Παιανία, είτε οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις του επιχειρηματία δεν… άφησαν τον Αλαφούζο να πάει στην προπόνηση και το κανόνισε για αργότερα. Ο χρόνος θα δείξει…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x