Stoiximan Super League

Μπαίνει χλοοτάπητας στη Λεωφόρο

Άρχισαν οι εργασίες στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας που ετοιμάζεται στα μέσα με τέλη Γενάρη, να υποδεχθεί και πάλι τον Παναθηναϊκό. Οι εργασίες που γίνονται δεν έχουν σχέση με την οικοδομική άδεια, η οποία θα βγει μετά την τροποποίηση του προεδρικού διατάγματος που έχει να κάνει με την Διπλή Ανάπλαση και προβλέπει κατεδάφιση του Απόστολος Νικολαϊδης.

Άρχισαν οι εργασίες στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας που ετοιμάζεται στα μέσα με τέλη Γενάρη, να υποδεχθεί και πάλι τον Παναθηναϊκό.

Οι εργασίες που γίνονται δεν έχουν σχέση με την οικοδομική άδεια, η οποία θα βγει μετά την τροποποίηση του προεδρικού διατάγματος που έχει να κάνει με την Διπλή Ανάπλαση και προβλέπει κατεδάφιση του Απόστολος Νικολαϊδης.

Προς το παρόν, ο χλοοτάπητας είναι κάτι βασικό (μέχρι να δέσει πλήρως) και κατόπιν θα γίνουν κάποιες αναστηλώσεις στα πέταλα του γηπέδου.

Με το που τελειώσει και το θέμα του προεδρικού διατάγματος και αλλάξει το άρθρο που αφορά την χρήση της (είναι να κατεδαφιστεί με το ισχύον νομοσχέδιο), ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει και στις διαδικασίες για την οικοδομική άδεια και θα αρχίσει τις υπόλοιπες εργασίες.

Η επιστροφή της ομάδας, υπολογίζεται την 18η ή 19η αγωνιστική κοντά στις 20 Ιανουαρίου.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x