Stoiximan Super League

Μέσα όλοι…

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (18/11) με τη Βέροια. Κωνσταντόπουλος και Βλάχος έβγαλαν χωρίς ενοχλήσεις και το σημερινό πρόγραμμα και τέθηκαν στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και οι Κατίδης και Μπουγαΐδης, που απουσίαζαν χθες λόγω των υποχρεώσεων τους με την Εθνική Ελπίδων.

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (18/11) με τη Βέροια.

Ο Έβαλντ Λίνεν είδε και σήμερα τους Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και Βαλεντίνο Βλάχο να βγάζουν χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα και να τίθενται στη διάθεση του.

Στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων βρίσκονταν το πρωί και οι Γιώργος Κατίδης και Μαυρουδής Μπουγαΐδης, που απουσίαζαν χθες λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ελπίδων, που έδωσε φιλικό προετοιμασίας με το αντίστοιχο συγκρότημα της Αυστρίας.

Ο μοναδικός που δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα ήταν ο Αλέξανδρος Νικολιάς, ο οποίος έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο.

Η προπόνηση της Παρασκευής (16/11) είναι προγραμματισμένη για τις 11.00.

Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x