Stoiximan Super League

Σταματής: «Μια νέα αρχή για μας»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Ανδρέας Σταματής μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Βέροια (4-0). Ο νεαρός επιθετικός πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της «Ένωσης» στο πρωτάθλημα και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα και τον προπονητή του όποτε του ζητηθεί. Παράλληλα τόνισε ότι αυτή η νίκη είναι μία νέα αρχή για τους «κιτρινόμαυρους».

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Ανδρέας Σταματής μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Βέροια (4-0).

Ο νεαρός επιθετικός πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της «Ένωσης» στο πρωτάθλημα και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα και τον προπονητή του όποτε του ζητηθεί.

Παράλληλα τόνισε ότι αυτή η νίκη είναι μία νέα αρχή για τους «κιτρινόμαυρους».

«Το ότι κερδίσαμε είναι μία νέα αρχή για εμάς. Δεν καταφέραμε τίποτα ακόμα, απλά κάναμε μία νέα αρχή. Αφιερώνω το γκολ στους γονείς μου και ιδιαίτερα στη μητέρα μου που έχει θυσιάσει πολλά από την προσωπική της ζωή για να φτάσω εδώ», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Αναφορικά με το γεγονός ότι έμεινε στην πρώτη ομάδα, παρά το γεγονός ότι αρχικά δεν υπολογιζόταν απο τον Λίνεν, είπε: «Αυτό με πείσμωσε πολύ και σκέφτηκα τόσο με τους δικούς μου ανθρώπους όσο και με τον εαυτό μου και αποφάσισα να μην τα παρατήσω. Για αυτό δούλεψα και ευχαριστώ τον προπονητή για την ευκαιρία που μου έδωσε και ελπίζω να τον βοήθησα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x