Stoiximan Super League

Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ…

Γενέθλια έχει σήμερα ο αρχαιότερος σύνδεσμος οπαδών στην Ελλάδα. Η Θύρα 13 του Παναθηναϊκού κλείνει τα 46 της χρόνια, αφού στις 19 Νοεμβρίου 1966 στο Μεταξουργείο, έγινε πράξη η ιδέα που είχε από το 1952 ο Χρήστος Μωυσίδης. Πρώτος οργανωτής ο Λάκης Ρουλαλάς για έναν σύνδεσμο που έχει τραβήξει πολλά, αλλά έχει ταξιδέψει ακόμη περισσότερο…

Γενέθλια έχει σήμερα ο αρχαιότερος σύνδεσμος οπαδών στην Ελλάδα.

Η Θύρα 13 του Παναθηναϊκού κλείνει τα 46 της χρόνια, αφού στις 19 Νοεμβρίου 1966 στο Μεταξουργείο, έγινε πράξη η ιδέα που είχε από το 1952 ο Χρήστος Μωυσίδης.

Πρώτος οργανωτής ο Λάκης Ρουλαλάς για έναν σύνδεσμο που έχει τραβήξει πολλά, αλλά έχει ταξιδέψει ακόμη περισσότερο…

Το σύνθημα «Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ» κάνει υπερήφανους όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού, αφού, η αλήθεια είναι, πως από το 1971 και το Γουέμπλεϊ μέχρι και σήμερα, το «τριφύλλι» έχει κάνει εξαιρετικές ευρωπαϊκές πορείες. Με την περίοδο 1985-2003 να είναι και η πιο μεγαλειώδης, αφού οι «πράσινοι», παρότι η Ελλάδα και οι ελληνικές ομάδες βρισκόντουσαν χαμηλά στην ευρωπαϊκή κατάταξη, έκαναν 7 τρομερές πορείες σε 18 χρόνια!

Σε όλες αυτές τις εμφανίσεις, αυτοί που ήταν πάντοτε μέσα στο γήπεδο παρά τις όποιες διαφορές με την διοίκηση της ομάδας, ήταν η Θύρα 13. Και τα 26 ιδρυτικά μέλη που μπαίνουν στο «πάνθεον» των οργανωμένων, είναι οι: Ι.Παπουτσής, Σπ.Κυριάκης, Μ.Λιαράκος, Β.Γιαννακός, Δ.Σαραντάκης, Α.Παπαγεωργίου, Στ.Κατάκης, Κ.Πετρόπουλος, Σπ.Κατάκης, Π.Μανούρης, Απ.Ιωαννίδης, Γ. Ποντόπουλος, Γ.Οικονομόπουλος, Αγγ.Μυλωνάς, Αν.Κούστας, Αλ.Σταυρόπουλος, Δ.Παπάζογλου, Σ.Φλώρος, Ι.Λουκάς, Γ.Ατσάλης, Δ.Ξιφαράς, Δ.Κουτσούκος, Β.Αλεξόπουλος, Δ.Σάρλος, Αθ.Κακατσάκης, Γ.Πίκουλας.

Χρόνια πολλά…



Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x