Stoiximan Super League

Τούμπα... υψίστης ασφαλείας

Από την πρώτη στιγμή ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε σε υψηλούς τόνους στο θέμα της τήρησης της τάξης στα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό άλλωστε «θωράκισε» το νέο ΔΣ με την παρουσία του Παναγιώτη Ποικιλίδη, ο οποίος μαζί με τον Σπύρο Μηλιωρίδη θα έχουν υπό την ευθύνη τους αυτό το κομμάτι. Έτσι, την Πέμπτη συγκλήθηκε σύσκεψη των δύο ανδρών με τους οργανωμένους εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, την ερχόμενη Κυριακή.

Από την πρώτη στιγμή ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε σε υψηλούς τόνους στο θέμα της τήρησης της τάξης στα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Γι’ αυτό άλλωστε «θωράκισε» το νέο ΔΣ με την παρουσία του Παναγιώτη Ποικιλίδη, ο οποίος μαζί με τον Σπύρο Μηλιωρίδη θα έχουν υπό την ευθύνη τους αυτό το κομμάτι.

Έτσι, την Πέμπτη συγκλήθηκε σύσκεψη των δύο ανδρών με τους οργανωμένους εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, την ερχόμενη Κυριακή.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ενημερώνει όλους τους Συνδέσμους Φίλων Π.Α.Ο.Κ., ότι την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη ενόψει του αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012.

Κάθε Σύνδεσμος μπορεί να παραστεί με έναν ή δύο εκπροσώπους του στην συνάντηση, που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Τύπου (2ος όροφος) του γηπέδου της Τούμπας.

Εκ μέρους της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.θα παραστούν οι κ.κ. Σπύρος Μηλιωρίδης και Παναγιώτης Ποικιλίδης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x