Stoiximan Super League

Δώνης: «Μην εκτίθεστε»!

Την προσοχή όλων σε θέματα πειθαρχίας επέστησε ο Γιώργος Δώνης. Με αφορμή το τελευταίο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Χακόμπο, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του και τους τόνισε ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με ενέργειες που μπορούν να εκθέσουν τους ίδιους ή την ομάδα.

Την προσοχή όλων σε θέματα πειθαρχίας επέστησε ο Γιώργος Δώνης.

Με αφορμή το τελευταίο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Χακόμπο, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του και τους τόνισε ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με ενέργειες που μπορούν να εκθέσουν τους ίδιους ή την ομάδα.

«Δεν έχουμε προβλήματα στις προπονήσεις και ξαφνικά γίνονται πράγματα στα παιχνίδια που μας εκθέτουν. Και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί», αναρωτήθηκε.

«Όπως εσείς οι ποδοσφαιριστές ζητάτε από το τεχνικό τιμ να σας προστατεύει σε δύσκολες στιγμές για σας, έτσι και ο καθένας από εσάς πρέπει να προστατεύει το τεχνικό τιμ και να μην κάνετε ενέργειες που το αφήνουν εκτεθειμένο», πρόσθεσε.

Συγγνώμη ζήτησε ξανά απ’ όλους στην ομάδα ο Σανθ Χακόμπο για την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Μετά από απόφαση του Γιώργου Δώνη, ο Ισπανός τερματοφύλακας θα προπονείται μόνος του μέχρι νεωτέρας, ενώ δεν αποκλείεται επί του θέματος να επιληφθεί και η διοίκηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x