Stoiximan Super League

Όλα του… Κλωναρίδη δύσκολα

Πριν καν δημιουργηθεί φαίνεται πως θα κλείσει το θέμα το Βίκτωρα Κλωναρίδη για την ΑΕΚ. Το όνομα του νεαρού χαφ εμφανίζεται ανάμεσα στα υποψήφια για να ενισχύσει την «Ένωση» τον Γενάρη, ωστόσο υπάρχουν μια… αντικειμενική δυσκολία που κάνει ανέφικτη τη μετακίνησή του ως δανεικού από τη Λιλ.

Πριν καν δημιουργηθεί φαίνεται πως θα κλείσει το θέμα το Βίκτωρα Κλωναρίδη για την ΑΕΚ.

Το όνομα του νεαρού χαφ εμφανίζεται ανάμεσα στα υποψήφια για να ενισχύσει την «Ένωση» τον Γενάρη, ωστόσο υπάρχουν μια… αντικειμενική δυσκολία που κάνει ανέφικτη τη μετακίνησή του ως δανεικού από τη Λιλ.

Αυτή έχει να κάνει με το γεγονός πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν μόνο γηγενείς ποδοσφαιριστές τον Γενάρη (εξαιτίας του περιορισμού από τη μη αδειοδότηση) και ο Κλωναρίδης δεν διαθέτει ελληνική υπηκοότητα.

Ο νεαρός έχει στην κατοχή του (και) ελληνικό διαβατήριο, ωστόσο εκείνο που υπερισχύει (και με το οποίο μεταγράφηκε στη Λιλ) είναι το βελγικό.

Δεδομένου λοιπόν ότι μόνη περίπτωση να αποκτήσει υπηκοότητα είναι να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία, αλλά και του ότι ο ίδιος επιθυμεί να κρατήσει τη βελγική (με στόχο να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα) κάνουν το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ να μοιάζει ανέφικτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x