Stoiximan Super League

Ζέκα: «Η ψυχολογία μας παραμένει ψηλά»

Να μην μείνουν στην ήττα από τον Πλατανιά αλλά να προσπαθήσουν για όσο το δυνατόν καλύτερη συνέχεια, προέτρεψε τους συμπαίκτες του ο Ζέκα. Ο μέσος του Παναθηναϊκού άφησε αιχμές για την διαιτησία του Αρετόπουλου αλλά έδωσε το σύνθημα για περισσότερη δουλειά ούτως ώστε να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

Να μην μείνουν στην ήττα από τον Πλατανιά αλλά να προσπαθήσουν για όσο το δυνατόν καλύτερη συνέχεια, προέτρεψε τους συμπαίκτες του ο Ζέκα.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού άφησε αιχμές για την διαιτησία του Αρετόπουλου αλλά έδωσε το σύνθημα για περισσότερη δουλειά ούτως ώστε να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

«Δεν ήμασταν κακοί, θεωρώ πως το γκολ του Τοτσέ ήταν καθαρό και δεν υπήρχε οφσάιντ. Όλος ο κόσμος είδε τι έγινε. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα για όλα αυτά που έγιναν στο αποψινό παιχνίδι. Η ψυχολογία μας παραμένει ψηλά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να κερδίσουμε στα επόμενα παιχνίδια» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν θα χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία την κούραση από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, έχουμε μπροστά μας το κύπελλο που πάντα αποτελεί έναν από τους στόχους του Παναθηναϊκού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x