Stoiximan Super League

Λίνο: «Πήραμε αυτό που θέλαμε»

Ανακουφισμένος που ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες και ευτυχισμένος που συνέβαλε τα μέγιστα σε αυτό με το γκολ κόντρα στον Λεβαδειακό (), εμφανίστηκε ο Λίνο. «Δεν κάναμε κάποιο μεγάλο παιχνίδι, πήραμε όμως αυτό που θέλαμε», δήλωσε ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα.

Ανακουφισμένος που ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες και ευτυχισμένος που συνέβαλε τα μέγιστα σε αυτό με το γκολ κόντρα στον Λεβαδειακό (1-0), εμφανίστηκε ο Λίνο.

«Δεν κάναμε κάποιο μεγάλο παιχνίδι, πήραμε όμως αυτό που θέλαμε», δήλωσε ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα.


Αναλυτικά, όσα είπε:

«Αισθάνομαι ευτυχισμένος και πολύ χαρούμενος. Προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Δεν κάναμε κάποιο μεγάλο παιχνίδι, πήραμε όμως αυτό που θέλαμε απέναντι σε μία ομάδα που προερχόταν από συνεχόμενες νίκες. Εμείς είχαμε τρία ματς χωρίς νίκη και ήταν σημαντικό να κερδίσουμε σήμερα».

Για το αήττητο στην Τούμπα (έξι νίκες, μια ισοπαλία): «Είναι μία δυνατή έδρα και εμείς αισθανόμαστε εμπιστοσύνη με τους φιλάθλους δίπλα μας, Μακάρι να μην έχουμε απώλειες βαθμών στο μέλλον».

Για την συνέχεια στο Κύπελλο: «Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Στο Κύπελλο πρέπει να είμαστε σοβαροί. Ακόμη και εκεί που θα παίξουμε (στην Κατερίνη) θα είναι ένα δύσκολο ματς και όλοι έχουμε στόχο τη νίκη για να ξεκινήσουμε δυνατά στο θεσμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x