Stoiximan Super League

Κουμάλο: «Δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία…»

Ο Μπονγκανί Κουμάλο δεν έχει πείσει με την απόδοσή του στους πρώτους μήνες παραμονής του στον ΠΑΟΚ. Κάτι που μοιάζει να αντιλαμβάνεται κι ο ίδιος. «Προσπαθώ από παιχνίδι σε παιχνίδι να παρουσιάζομαι καλύτερος», τόνισε ο 25χρονος στόπερ. Επιπλέον δεν φαίνεται …ενημερωμένος ότι στην 3η φάση του Κυπέλλου τα παιχνίδια είναι διπλά. «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, που δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία. Θέλουμε τη νίκη για να περάσουμε στην επόμενη φάση», είπε εν όψει του εκτός έδρας ματς με τον Αιγινιακό.

Ο Μπονγκανί Κουμάλο δεν έχει πείσει με την απόδοσή του στους πρώτους μήνες παραμονής του στον ΠΑΟΚ. Κάτι που μοιάζει να αντιλαμβάνεται κι ο ίδιος.

«Προσπαθώ από παιχνίδι σε παιχνίδι να παρουσιάζομαι καλύτερος. Δεν θα πω ότι είμαι καλός, θέλω να βελτιωθώ γιατί αυτό είναι το κίνητρό μου», τόνισε ο 25χρονος στόπερ.

Επιπλέον δεν φαίνεται …ενημερωμένος ότι στην 3η φάση του Κυπέλλου τα παιχνίδια είναι διπλά. «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, που δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία. Θέλουμε τη νίκη για να περάσουμε στην επόμενη φάση», είπε εν όψει του εκτός έδρας ματς με τον Αιγινιακό.


Αναλυτικά, όσα είπε στο “Αθλητικό Metropolis”:

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Το ξέραμε αυτό, ήμασταν προετοιμασμένοι και έτοιμοι να επιστρέψουμε στις νίκες. Πράγματι στο ξεκίνημα είχαμε κάποια κενά στην άμυνα, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό γιατί πρώτα κάνεις μία αναγνώριση του αντιπάλου και μετά οι αμυντικοί βρίσκουν τα πατήματά τους».

Για την συνεργασία με τον Ιντζίδη: «Τα πήγε καλά. Αυτό που είδαμε στο γήπεδο ήταν μετά από πολλές προπονήσεις που συνεργαστήκαμε. Είναι καλό ποδοσφαιριστής».

Για το ματς Κυπέλλου με τον Αιγινιακό στην Κατερίνη την Πέμπτη: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, που δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία, θέλουμε τη νίκη για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν υπάρχουν περιθώρια για να σκεφτόμαστε τα επόμενα ματς, βλέπουμε μόνο της Πέμπτης. Θέλουμε να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά για να προχωρήσουμε».

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας: «Σίγουρα στο γήπεδό μας παίζουμε καλύτερα, γνωρίζουμε καλύτερα το γήπεδο, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε εκτός έδρας. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, πρέπει όλοι να δουλέψουμε ώστε να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο».

Για τη δική του απόδοση: «Προσπαθώ από παιχνίδι σε παιχνίδι να παρουσιάζομαι καλύτερος. Δεν θα πω ότι είμαι καλός, θέλω να βελτιωθώ γιατί αυτό είναι το κίνητρό μου, προσπαθώ μέσα στο γήπεδο για να δείχνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x