Stoiximan Super League

Μεταγραφές ή… αποχωρήσεις;

Τελικά πρόκειται για… Άλλη Εντελώς Κατάσταση. Γιατί ενώ η Original έκανε κατάληψη, οι Δημητρέλος-Λίνεν συναντούσαν τον Γκέκα και «κλείνουν» τον Μητρόπουλο, αλλά οδεύει προς την έξοδο ο Κοντοές.

Τελικά πρόκειται για… Άλλη Εντελώς Κατάσταση.

Γιατί ενώ η Original έκανε κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ, οι Δημητρέλος-Λίνεν συναντούσαν Φάνη Γκέκα και «κλείνουν» τον Μητρόπουλο, αλλά ταυτόχρονα οδεύει προς την έξοδο ο Κοντοές.

Στην ΑΕΚ οι απίθανες καταστάσεις συνεχίζονται. Οι οργανωμένοι οπαδοί έστειλαν ηχηρό μήνυμα με την ειρηνική κατάληψη των γραφείων στα Σπάτα, με στόχο να κινητοποιήσουν τους μετόχους, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν ίδρωσε κανένα αυτί παρά την προειδοποίηση πως «τα χειρότερα έρχονται», με την οποία κατέληγε η ανακοίνωση της Original.

Την ίδια στιγμή, η συνάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου και του Έβαλντ Λίνεν με τον Φάνη Γκέκα γέννησε ελπίδες για απόκτηση ενός επιθετικού με «εύκολο» το γκολ, αλλά μάλλον αυτές είναι φρούδες. Κι όχι μόνο επειδή η απόσταση από τις απαιτήσεις του Λαρισαίου φορ είναι χαώδης ή επειδή έχει προτεραιότητα το εξωτερικό, αλλά γιατί η κρούση της πλευράς της ΑΕΚ βασίζεται στην ελπίδα (και τίποτα περισσότερο για την ώρα) πως ο Δημήτρης Βιντιάδης και οι συνεργάτες του θα αναλάβουν τα ηνία της ΠΑΕ. Πιο ρεαλιστική είναι η περίπτωση απόκτησης του Παύλου Μητρόπουλου. Η «Ένωση» προσφέρει 30.000 ευρώ για τον εξάμηνο δανεισμό του 22χρονου μεσοαμυντικού από τον Παναιτωλικό και είναι κοντά στην απόκτησή του.

Ακόμη, ωστόσο, κι αυτή η κίνηση εξαρτάται από την εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας. Η ΠΑΕ δεν ήταν συνεπής στην τήρηση των προηγούμενων ρυθμίσεων και μετά τη νέα καθυστέρηση στην υπαγωγή σχετικής διάταξης στο φορολογικό νομοσχέδιο για την αποπληρωμή των χρεών στο Δημόσιο, είναι αμφίβολο αν θα της δοθεί άδεια για να κάνει μεταγραφές και με ποιο τίμημα.

Την ίδια ώρα, η πλευρά Βιντιάδη εξακολουθεί να τηρεί σιγή ενισχύοντας τις φήμες πως όσο οι μέρες περνούν όχι μόνο δεν πλησιάζει το deal, αλλά απομακρύνεται και οδεύει προς ναυάγιο. Ο Ανδρέας Δημητρέλος φέρεται να είπε στους παίκτες πως μετά τη ρεβάνς Κυπέλλου με την Καβάλα θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις, αλλά όχι και ποιες θα είναι αυτές...

Δύσκολα μένει ο Κοντοές

Η ΑΕΚ, τουλάχιστον για την ώρα, όχι απλώς δεν μπορεί να ενισχυθεί όπως θα ήθελε, αλλά κινδυνεύει να αποδυναμωθεί κι άλλο… Λιγοστές είναι οι πιθανότητες παραμονής του Γιάννη Κοντοέ στην ΑΕΚ. Ο αμυντικός της «Ένωσης» έχει χάσει την υπομονή του με όσα συμβαίνουν στην ομάδα και φέρεται όχι απλώς αποφασισμένος να φύγει, αλλά και να έχει ήδη βρει ομάδα.

Η Στεάουα Βουκουρεστίου θέλει τον 26χρονο άσο και ο ίδιος εμφανίζεται θετικός σε μία τέτοια μετακίνηση. Η ΑΕΚ κινδυνεύει να χάσει έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες της δίχως να βάλει χρήματα στα ταμεία της, καθώς οι Ρουμάνοι θέλουν τον Κοντοέ δίχως αντίτιμο και με βάση τα χρήματα που του οφείλονται εκείνος αν το θελήσει μπορεί να κερδίσει την ελευθερία του. Σημειώνεται πως το συμβόλαιο του Κοντοέ λήγει το καλοκαίρι του 2014.

Ρουμανικά ΜΜΕ ήθελαν τη Στεάουα να καλοβλέπει και την περίπτωση του Ξενοφώντα Φέτση, ενώ τόνιζαν πως πιθανή πτώχευση της ΠΑΕ ΑΕΚ (!) θα άνοιγε το δρόμο για να αποκτηθούν εύκολα οι δύο «κιτρινόμαυροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x