Stoiximan Super League

«Δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον ΠΑΟ»

Για την σπουδαία νίκη της Βέροιας με σκορ 3-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό μίλησε στην «Super Sunday» ο σκόρερ των δύο τερμάτων της «βασίλισσας του Βορρά», Ηλίας Ιωάννου.

Για την σπουδαία νίκη της Βέροιας με σκορ 3-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό μίλησε στην «Super Sunday» ο σκόρερ των δύο τερμάτων της «βασίλισσας του Βορρά», Ηλίας Ιωάννου.

Μάλιστα, ο έμπειρος στράικερ υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από το «τριφύλλι», ενώ συμπλήρωσε πως αν εκείνος και οι συμπαίκτες του είχαν πιο καθαρό μυαλό σε μερικές φάσεις θα είχαν πετύχει ακόμη περισσότερα τέρματα κόντρα στους «πράσινους».

Οι πιο σημαντικές δηλώσεις του Ηλία Ιωάννου στην «Super Sunday»:

Για το ματς της Βέροιας κόντρα στον Παναθηναϊκό:

«Είναι ένα σκορ που είναι όντως είναι επιβλητικό. Μάλιστα, για εμένα το κυριότερο είναι πως δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν έπαιξε καλά. Ωστόσο, εμείς δεν του το επιτρέψαμε αυτό. Επίσης, εκμεταλλευτήκαμε την ποιότητά μας από το κέντρο και μπροστά. Αν ήμασταν και πιο προσεκτικοί θα είχαμε πετύχει ακόμη περισσότερα γκολ».

Για το γεγονός πως η «βασίλισσα του Βορρά» δείχνει καλύτερο πρόσωπο στα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες:

«Αυτή είναι η μπάλα, αλλά και το ποδόσφαιρο. Με τις μεγάλες δείχνουμε διαφορετική εικόνα. Γι’ αυτό ίσως να παίζουν ρόλο και τα παιχνίδια του μυαλού. Πιστεύω πως είναι πιο δύσκολο να παίζεις με ομάδες της ίδιας δυναμικής με εσένα, γιατί και αυτές παίζουν με το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη. Ωστόσο, στα τελευταία τρία με τέσσερα ματς έχουμε τις φάσεις άπλα μας έλειπε το γκολ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την συνεργασία του με τον νέο τεχνικό της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη:


«Κάθε νέος προπονητής φέρνει νέο κλίμα και έχει το δικό του πλάνο. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στο δικό του. Στα τελευταία τρία με τέσσερα παιχνίδια παίζουμε όλο και καλύτερα. Βέβαια, το πιο σημαντικό είναι πως είμαστε σταθεροί και δεν έχουμε δεχτεί γκολ, ενώ δουλεύουμε όλοι με περισσότερη συγκέντρωση και πλέον βλέπουμε τους κόπους να ανταμείβονται».

Για τις ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας:

«Τα αποτελέσματα σε κάθε αγωνιστική ποικίλουν. Υπάρχουν ομάδες με πολλά σκαμπανεβάσματα και δεν μπορείς να πεις ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν με σιγουριά. Πιστεύω προς το τέλος θα φανούν οι πιο αδύναμες ομάδες, γιατί όλες παίζουν με πρωταρχικό στόχο να κρατήσουν το μηδέν πίσω. Είναι δύσκολο να πεις αυτή την στιγμή ποιοι θα υποβιβαστούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x