Stoiximan Super League

«Να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που αξίζει»

Σίγουρος για τον εαυτό του και αποφασισμένος να βοηθήσει την ΑΕΚ να παραμείνει στην κατηγορία, δήλωσε στη SportDay το νέο μεταγραφικό απόκτημα της «Ένωσης», Παύλος Μητρόπουλος.

Απόλυτα συνειδητοποιημένος για την επιλογή του και καθόλου φοβισμένος για την κατάσταση που θα συναντήσει στην ΑΕΚ είναι ο Παύλος Μητρόπουλος. Ο νεαρός μπακ, που θα αγωνίζεται στην «Ένωση» με τη μορφή δανεισμού από τον Παναιτωλικό για τους επόμενους έξι μήνες, μίλησε στη SportDay για τους στόχους του, οι οποίοι συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. «Πρέπει να τη βοηθήσουμε να μείνει στην κατηγορία και να τη φέρουμε εκεί που της αξίζει» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Παύλος Μητρόπουλος:

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ υπάρχει από το καλοκαίρι, πως αναβίωσε αυτές τις μέρες; Είσαι ικανοποιημένος που ολοκληρώθηκε θετικά; «Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος. Από την πρώτη στιγμή που υπήρξε το επεισόδιο με τον κ.Καραγεωργίου, μάθαμε πως ενδιαφέρεται για μένα. Κάτι που είχε συμβεί και το καλοκαίρι. Αυτό (σ.σ. το επεισόδιο) έκανε πιο εύκολο το να έρθω στην ΑΕΚ».

Έχεις εικόνα από την ομάδα; «Φυσικά. Την έχω δει να παίζει. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με δυναμική και πολύ κόσμο. Σε λίγα χρόνια πολλά από αυτά τα παιδιά θα είναι σε top επίπεδο. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που έχει είναι αρκετά καλοί και έχουν ταλέντο. Παράλληλα υπάρχουν και έμπειροι που βοηθάνε πολύ».

Σε φοβίζει η θέση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ και τι να περιμένει ο κόσμος της τον Μητρόπουλο; «Δεν φοβάμαι τίποτα. Άλλωστε αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα ερχόμουν στην ομάδα. Όλοι στην ΑΕΚ να είναι σίγουροι πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν είναι ώρα τώρα για πολλά λόγια. Πρέπει να τη βοηθήσουμε να μείνει στην κατηγορία και να τη φέρουμε εκεί που της αξίζει».

Γνωρίζεις κάποιους από τους νέους σου συμπαίκτες; «Αρκετούς. Με τον Ρίκκα ήμασταν μαζί στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ξέρω και άλλα παιδιά».

Οι οργανωμένοι πήγαν πρόσφατα στα Σπάτα και στήριξαν τους παίκτες της ΑΕΚ. Έμαθες τις συνέβη; «Το παρακολούθησα και αυτό δείχνει ότι ο κόσμος καταλαβαίνει πως τα παιδιά δίνουν τον καλύτερους τους εαυτό και ότι θέλουν να βοηθήσουν τους παίκτες. Αυτό λειτουργεί πάντα ευεργετικά για τον ποδοσφαιριστή. Πήγαν εκεί για να τους ανεβάσουν την ψυχολογία».

Οι στόχοι σου έχουν… ταβάνι; «Αυτή τη στιγμή ο στόχος μου είναι ένας. Η ομάδα να ξεκινήσει από το πρώτο ματς του δευτέρου γύρου ένα καλό σερί, ώστε να βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται. Αυτό είναι το μόνο που με απασχολεί και το μοναδικό που έχει σημασία: η ομάδα. Τίποτε άλλο. Επιθυμία και πρόθεση μου είναι να τη βοηθήσω ώστε να έχει αυτή την καλή πορεία. Τι θα γίνει μετά δεν το σκέφτομαι».

Έφυγες από τον Παναιτωλικό έπειτα από περίπου ένα χρόνο…: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας που έκανε τα πράγματα πιο εύκολα και δεν με εμπόδισε να πάω στην ΑΕΚ. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι στη διοίκηση και τον κόσμο η ομάδα να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ γιατί το αξίζουν. Πέρασα πολύ καλά στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x