Stoiximan Super League

Του άρεσε ο Ιμπού

Τον Ιμπού της Λέουβεν ξεχώρισε ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος βρέθηκε στο Βέλγιο και την Ολλανδία για να παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Στο Βέλγιο και την Ολλανδία βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος «τσέκαρε» ποδοσφαιριστές για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Ένας από αυτούς που είδε ο τεχνικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ήταν και ο Ιμπού.

Το πλήρες όνομα του επιθετικού από την Γκάμπια είναι Εμπραχίμ Σαβανέ και αγωνίζεται στη Λέουβεν, η οποία την Κυριακή δυσκόλεψε την Άντερλεχτ.

Ο 26χρονος φορ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα του, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο διεθνής επιθετικός έχει αγωνιστεί σε 18 ματς, μετρώντας συνολικά 15 γκολ και 9 ασίστ, σε 1530 χρόνο συμμετοχής στο βελγικό πρωτάθλημα.

Ο Ιμπού είναι κάτοχος γερμανικού διαβατηρίου και αυτό είναι πολύ καλό για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος δεν θα έχει να σκεφτεί αν πιάνει θέση ξένη στο ρόστερ. Πάντως, το όνομα του Αφρικανού φορ διαψεύστηκε από τη διοίκηση.

Δείτε στο βίντεο κάποιες από τις ικανότητες του 26χρονου άσου



Παρακολουθεί διακριτικά

Επίσης σε ό,τι αφορά τους μεταγραφικούς στόχους εντός συνόρων, οι Θεσσαλονικείς είναι δεδομένο ότι παρακολουθούν διακριτικά τα όσα γίνονται στον Παναθηναϊκό και μετά την υπόθεση τού Κατσουράνη φαίνεται να ενδιαφέρεται για παίκτες όπως οι Σπυρόπουλος, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος.

Θλάση ο Χακόμπο

Ο Σανθ Χακόμπο τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς κι οι πρώτες εκτιμήσεις τον θέλουν να έχει υποστεί θλάση στο δεξιό προσαγωγό, ωστόσο ο ίδιος επέμενε να παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x