Stoiximan Super League

«Ταύτιση απόψεων με Ρότσα»

Άκυρος ο... συναγερμός για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα στον Παναθηναϊκό. Μετά την συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο η επίσημη ενημέρωση αναφέρει ότι «υπήρξε συμφωνία και ταύτιση απόψεων».

Ο Αργεντινός συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας, ενώ ο πρόεδρος των «πρασίνων» υποστήριξε πως «ουδέποτε ετέθη ζήτημα για την ηθική ακεραιότητα των παικτών του Παναθηναϊκού».

Όπως μπορεί κανείς να καταλάβει κανείς και από την ανακοίνωση της ΠΑΕ, διοίκηση και Ρότσα συμφώνησαν σε θέματα που αφορούν το ρόστερ και την διαχείρισή του. Αυτό σημαίνει, ότι τα βρήκαν για το "ψαλίδι" που αναμένεται να γίνει σε κάποια συμβόλαια ενώ από την ΠΑΕ είναι εμφανής η διάθεση να πέσουν οι τόνοι αναφορικά με την "μαύρη λίστα" που βγήκε στην επιφάνεια τις προηγούμενες μέρες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Μιλώντας στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης , ο κ. Αλαφούζος αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας και υπογράμμισε ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα για την ηθική ακεραιότητα των παικτών του Παναθηναϊκού και ούτε υφίστανται σκιές για τα στελέχη της ομάδας.

Το μεσημέρι ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, συναντήθηκε με τον προπονητή, Χουάν Ραμόν Ρότσα και συζήτησαν διεξοδικά όλα τα ζητήματα που αφορούν στο μέλλον του Παναθηναϊκού. Ιδιαιτέρως συζητήθηκε η σημερινή οικονομική πραγματικότητα σε συνδυασμό με την απόδοση των παικτών και τη διαμόρφωση του ρόστερ.

Υπήρξε συμφωνία και ταύτιση απόψεων μεταξύ του κ. Αλαφούζου και του κ. Ρότσα και ο Πρόεδρος μαζί με τη διοικούσα επιτροπή, θα προχωρήσει στα συμφωνηθέντα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x