Stoiximan Super League

Όλα του… γάμου δύσκολα

Η νύφη (ΑΕΚ) θέλει. Ο γαμπρός (Κλωναρίδης) το ίδιο. Η απαίτηση ωστόσο της… πεθεράς Λιλ να πληρωθεί -και μάλιστα προκαταβολικά- το συμβόλαιό του αποτελεί το κύριο εμπόδιο της επιστροφής στην «Ένωση».

Ο πιο… προσεγγίσιμος στόχος της ΑΕΚ για σοβαρή ενίσχυση στις θέσεις των ακραίων χαφ είναι ο Κλωναρίδης.

Όχι μόνο επειδή θεωρείται απίθανο η Βέροια να δελεαστεί από προσφορά της «Ένωσης» (και να ενισχύσει επιπλέον ανταγωνίστρια ομάδα) παραχωρώντας της τον Κενάν Μπαργκάν. Αλλά κι επειδή ο ίδιος ο νεαρός φέρεται θετικός πλέον στο να γυρίσει.

Εξάλλου, αν ισχύει η συγκεκριμένη επιθυμία που φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί σε παλιούς του συμπαίκτες, ούτε το θέμα του ελληνικού διαβατηρίου (που προς το παρόν δεν έχει) θα αποτελέσει πρόβλημα. Εκείνο που σίγουρα αποτελεί πρόβλημα όμως -το μεγαλύτερο σε όλη την ιστορία- είναι οι απαιτήσεις της Λιλ.

Διότι οι Γάλλοι είναι μεν πρόθυμοι να δανείσουν τον παίκτη -αλλά με τους δικούς τους όρους. Δηλαδή όχι μόνο να πληρωθεί ολόκληρο το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της χρονιάς (η ΑΕΚ ήλπιζε να καλύψει ένα μέρος του) αλλά και να γίνει αυτό προκαταβολικά. Δείγμα προφανώς της ζωηρής αμφιβολίας τους για το αν η «Ένωση» θα καταβάλλει εγκαίρως τις 140.000 ευρώ που απαιτούνται.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν δυο είναι οι λύσεις που μοιάζουν να υπάρχουν για να προχωρήσει το θέμα. Είτε να τελειώσει σε εύλογο χρονικό διάστημα η είσοδος του Δημήτρη Βιντιάδη στην ΠΑΕ και να διαθέσει εκείνος το ποσό, είτε να βρεθεί κάποιος άλλος που (με τη μορφή χορηγίας ή έστω διευκόλυνσης) θα δεχτεί να το καλύψει.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x